25. октобра 2019. Stavros 0 Comment

Leto

Vila Vaso- je odlično pozicionirana, smeštena je u novom delu Stavrosa, preko puta nove crkve.

Udaljena je od gradske plaže oko 120m, a od centra grada oko 250m.

U našoj ponudi se nalaze četverokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na prvom spratu.

Vila Vaso je od plaže udaljena oko 120m, a od centra grada oko 250m. U našoj ponudi se nalaze četverokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na prvom spratu.Svaka smeštajna jedinica ima dve spavaće sobe, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo /wc, terasu sa garniturom za sedenje, wi fi internet, klima uređaj (placa se 3eur po danu na licu mesta), LCD-TV, ručne peškire.Promena posteljine je na pola smene. U dvorištu vile se nalazi roštilj koji je na raspolaganju gostima, kao i parking. Usluga je najam apartmana po osobi.

TERMINI 02.07.
12.07.
12.07.
22.07.
22.07.
01.08.
01.08.
11.08.
11.08.
21.08.
21.08.
31.08.
TIP SMEŠTAJA 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći
Cena u tabeli je izražena u eurima i odnosi se na najam apartmana za 10 noći/11dana
Apartman
dpl 1/5
590 620 650 650 650 620
VILA VASO  – sopstveni prevoz
Napomena:Korišćenje klima uređaja uz doplatu 3eur dnevno ,plaćanje na licu mesta. Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.-Boravišna taksa je 0,5eur po smeštajnoj jedinici po danu I plaća se na licu mesta.Zamena posteljine i peškira na pola smene. Apartman se nalazi na prvom spratu . Vila poseduje zidani roštilj u dvorištu ,kao i parking.

Aranžman obuhvata (za paket aranžmane)

 • Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • Autobuski prevoz na naznačenoj relaciji
 • Usluga pratioca grupe
 • Uslugu predstavnika agencije

Aranžman obuhvata(za sopstveni prevoz)

 • Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • Uslugu predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:

 • Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 • higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka

PROGRAM PUTOVANJA autobuski prevoz 

 • ⇒ 1. dan –Polazak je dan ranije od početka smene iz tabele (cenovnik). Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga pored,, Kuće cveća,, u 19h, a sastanak putnika 30 minuta ranije. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi kraćeg odmora i graničnih formalnosti.
 • ⇒ 2.dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • ⇒ 2.-11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • ⇒ 12. dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h, a polazak autobusa za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna  vožnja  sa kraćim usputnim zadržavanjima.
 • ⇒ 13. dan –Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA sopstveni prevoz

 • ⇒ 1.dan Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • ⇒ 1.- 11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • ⇒ 11. dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h,


AUTOBUSKI PREVOZ:

Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume u tabelama koji predstavljaju početak korišćenja usluga.

Autobuski prevoz se vrši autobusima visoke turističke klase, visokopodni ili dabldeker (AC,TV).

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

 

RELACIJA ODRASLI DECA DO 7 GOD
Beograd    18:00h 65€ 55€
Niš             21:00h 55€ 45€
Leskovac  21:45h 50€ 40€
Vranje        23:00h 45€ 35€

Medjunarodno putno zdravstveno

osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika  i uslovima ,, DDOR Novi Sad osiguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge;
 • Dete od 2-7godina na zajedničkom ležaju plaća 65EUR i ima svoje sedište u autobusu;
 • ·Popusti važe uz pratnju minimum dve odrasle osobe;

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

 • ⇒ GOTOVINSKO PLAĆANJE:
  Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 • ⇒ PLAĆANJE NA ODLOŽENO
  Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana,a ostatak na čekove gradjana na jednake rate datumirani svakog 10-og u mesecu ,najkasnije do 10.12.2023god.

Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST  PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA

Uz ovaj program vaze Opsti Uslovi Putovanja,Organizatora putovanja Scorpio tours, licenca A OTP br.15/22 od 01.03.2022

vila Vaso

Važne napomene:
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).Agencija organizator ,ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h),ulazak u apartmane najkasnije do 15,00h.
Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.
Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )
Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka.

Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.