25. октобра 2019. Stavros 0 Comment

Leto

Vila Julia se nalazi u samom centru Stavrosa na samo 30 m od plaze,u neposrednoj blizini mnogobrojnih restorana, megamarketa, kafica, butika, pijace, kao i terena za sport i rekreaciju.

Vila Julia se nalazi u samom centru Stavrosa na samo 30 m od plaze,u neposrednoj blizini mnogobrojnih restorana, megamarketa, kafica, butika, pijace, kao i terena za sport i rekreaciju.

Vila raspolaze veoma prostranim i konfornim studijima na trecem spratu sa predivnim pogledom na
more i samu panoramu grada.
Poseduje cetverokrevetna i petokrevetna studia sa bracnim i sing lezajima (standardnih grckih
dimenzija) kompletnom cajnom kuhinjom, kupatilom sa tus kadom, kao i prostranom terasom sa
komarnicima .
Takodje poseduju TV sa srpskim kanalima, Wi Fi internet, klima uredjaj ( doplata 3eur /dan) ,fen za kosu, peglu i dasku za peglanje, peskire velike i male.
Zamena posteljine i peskira na pola smene.Vila ne poseduje parking.
Na zahtev gosta, vrsi se besplatna rezervacija lezaljki i suncobrana u obliznjem beach baru.
Gosti vile takodje imaju i odredjene popuste u pojedimim restoranima koji se nalaze u neposrednoj
blizini.

PROGRAM PUTOVANJA
sopstveni prevoz
1.dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
1.-11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
11.dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h,
Aranžman obuhvata
 Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 Uslugu predstavnika agencije
 troškovi organizacije i realizacije aranžmana
Aranžman ne obuhvata:
 Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 Individualne troškove
 boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka
Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika i uslovima ,, DDOR Novi Sad osiguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju
prilikom uplate aranžmana.
POPUSTI:
• Deca u pratnji dve punoplative osobe:
• jedno dete do 10 godine u zajednickom lezaju -besplatno i spava sa roditeljima
• osobe na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) GRATIS
DOPLATE
• za klima uređaj 3-10 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju
klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
• za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana
–doplata se vrši na licu mesta
SOPSTVENI PREVOZ:
• vaucer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put
USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS-a na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može
opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.
NAČIN PLAĆANJA:
 GOTOVINSKO PLAĆANJE
 Prilikom rezervacije 40% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 Prilikom rezervacije 40% od vrednosti aranzmana ,ostatak cekovima gradjana na odlozeno placanje do 10.12.2022
 KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke
Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Organizatora putovanja, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja .Organizator putovanja turisticka agencija Scorpio tours.

Važne napomene:
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).Agencija organizator ,ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h),ulazak u apartmane najkasnije do 15,00h.
Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.
Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )
Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka.

Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

Popust -10% za uplatu u celosti do 31.01.2022

Vila Julia- najam studija za 10 noci /11dana
TERMINI 19.05
02.06
02.06
12.06
12.06
22.06
22.06
02.07
02.07
12.07
12.07
22.07
22.07
01.08
01.08
11.08
11.08
21.08
21.08
31.08
31.08
10.09
10.09
20.09
20.09
30.09
TIP SMEŠTAJA
(broj noći)
14 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
Studio
1/4 
280 320 360 460 540 620 620 620 600 560 460 380 250
Studio
1/5
300 350 400 525 575 650 650 650 620 600 500 400 280
Cene u tabeli su izražene u evrima i odnose se na najam studija za 10 noći /11 dana ,
prva smena 14noći/15dana
Napomena: Korišćenje klima uredjaja je uz doplatu 3 eur /dan,cena boravisne takse je 0,5 eur po
smestajnoj jedinici i danu i placa se na licu mesta.
Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili
nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

SOPSTVENI PREVOZ

AC –klima uredjaj(besplatno ili uz doplatu u zavisnosti od vile), WF-bezični internet -koriscenje besplatno.

Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
TV- televizor, sa grčkim kanalima.

Studio- podrazumeva jednu sobu u kojoj se nalaze kreveti i u okviru koje je čajna kuhinja sa osnovnim posudjem, kupatilo, terasa.Apartman –podrazumeva odvojenu sobu u kojoj se nalaze kreveti, kuhinja sa osnovnim posudjem u kojoj se nalazi jedan ili dva kreveta., kupatilo, terasa.

Apartman dupleks –podrazumeva dve odvojene sobe u kojima se nalaze kreveti,čajna kuhinja sa osnovnim posudjem , kupatilo, terasa

Legenda: 1/2- dvokrevetni studio, 1/3 – trokrevetni studio, 1/4- četverokreveni studio.,1/5 dpl-petokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe, 1/6 dpl-šestokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe..

Mezoneta smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavace sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase.

Drugi, viši nivo ili sprat, su najcešce povezani kružmim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon. Izmedju nivo nema vrata.

Čajna kuhinja je opremljena osnovnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka, sudoperom, mini frižiderom i grejnim telom (rešo sa dve ringle).

-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz obezbeđen pribor za čišćenje.

Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri(ne menjaju se u toku smene), sapun, i toalet papir (osim ako nije navedeno u opisu smstajnih jedinica), promena posteljine je na pola smene (putnici dobijaju čistu posteljinu i sami je menjaju)

Kreveti u Grčkoj su različitih standarda:
-singl krevet je dužine 1.9m , a širine od 0,7m do 0,9m
-dupli- bracni krevet je dužine 1.9m, a širine od 1,2m do 1,4m
Mogućnost kupovine samo autobuske karte

AUTOBUSKI PREVOZ-PO OSOBI
RELACIJA ODRASLI DECA DO 10god Mesto polaska
Beograd-Stavros -Beograd 55 45
Niš-Stavros-Nis 45 35
Napomena: Cene su izražene u evrima i predstavljaju cenu autobuske povratne karte po osobi.Cena karte u jednom pravcu iznosi 45 eur  po osobi