Vila Poseidon Sivota

0 Comment   Sivota 2022  

Vila Poseidon se nalazi u mirnom delu mesta, izdvojena iz centra Sivote, udaljena je oko 150m od čuvene plaže Mega Ammos.

Vila Margarita Sivota

0 Comment   Sivota 2022  

Vila Margarita Sivota je dobro pozicionirana, nalazi se u mirnom delu mesta, udaljena je oko 300m od plaže i oko 300m od luke.

Vila Angelika Sivota

0 Comment   Sivota 2022  

Vila  Angelika Sivota je izdvojena iz centra mesta, smeštena u hladu maslinjaka, okružena bujnom vegetacijom, ima veliku baštu i dvorište sa privatnim parkingom, udaljena je oko 550m od čuvene Mega Ammos plaže i oko 650m od plaže Zavia.

Vila Areti Sivota

0 Comment   Sivota 2022  

First minute popusti do -20%
Vila Areti se nalazi u mirnom delu Sivote, okružena je maslinjacima. Udaljena je od centra mesta oko 500m i od plaže Zavia oko 700m. Vila ima dvokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji se nalaze u prizemlju (dvokrevetni) i na drugom spratu (četverokrevetni).

Sivota leto 2022 / Leto 2022 / Grčka 2022

Sivota je gradić na Jonskom moru kao stvoren za razglednicu koja prikazuje idilično mesto za letnji odmor. Nalazi se 20 km severno od Parge i 30 km južno od Igumenice, preko puta Krfa a do nje se stiže veoma brzo od grčke granice zahvaljujući novom autoputu (oko 3 sata putovanja).

Luka sa kamenom rivom, jahte i brodice usidrene u luci, uvale sa peščanim i kamenim plažama svuda unaokolo i grupa ostrva sa svojim posebnim plažama čine

Sivotu idealnim mestom za odmor. Bistro more i razuđena obala omogućuju Vam da svakodnevno menjate plaže, napravite piknik na nekom od ostrva koja vidite ili koja otkrivate kad brodićem izađete iz luke, sve u svemu da uživate. Plaže do kojih možete doći pešice su Zeri, Zavia i Mega Ammos a brodom možete doći i do najpoznatije Piscina kao i Diapori.

Možete rentirati i brodiće a cene se kreću od 30 eur za pola dana u vansezoni pa naviše u zavisnosti od perioda sezone i dužine zakupa. Supermarketi su dobro snabdeveni, tu su i suvenirnice, butici, taverne, kafei i nikako ne propustite priliku da nabavite domaće maslinovo ulje.

Sivota je povezana s Igumenicom lokalnim autobuskim linijama sa polascima tri puta dnevno, od jutra do ranog popodneva, a o tačnim vremenima polazaka informišite se kod našeg predstavnika.