Vila Matamis Polihrono leto 2020

0 Comment   Polihrono  

Leto 2020
MATAMIS – je udaljen 200m od plaže i 50 m od trga, a nalazi se u glavnoj ulici. Vila Matamis u svom sastavu poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, kao i petokrevetne dupleks apartmane na prvom spratu i prizemlju.
Sve smeštajne jedinice poseduju terasu sa garniturom za sedenje i pogledom na ulicu ili dvorište, kuhinju sa stolom za ručavanje, televizor i klima uređaj.

Vila Aleksandra Polihrono leto 2020

0 Comment   Polihrono  

Leto 2020
Vila Aleksandra se nalazi  u neposrednoj blizini glavne ulice a od plaže je udaljena oko 70m.
Smeštena odmah pored vile Aleksandra Star. Sve smeštajne jedinice se nalaze u spuštenom prizemlju, na prvom i drugom spratu i namenjene su za smeštaj od 2 do 4 osobe.
Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Vila Aleksandra Star Polihrono leto 2020

0 Comment   Polihrono  

Leto 2020
Vila Aleksandra Star nalazi se u neposrednoj blizini glavne ulice a od plaže je udaljena oko 70m.
Smeštena je odmah pored vile Aleksandra.

Vila Popi Polihrono leto 2020

0 Comment   Polihrono  

Leto 2020
Vila se nalazi na dobroj lokaciji, u blizini samog centra mesta, udaljena je oko 190m od plaže.
Vila Popi Ova vila je skromnije opremljena ali je delimično renovirana. Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju , na prvom i drugom spratu

Posetite našu stranicu Stavros 2020 , Nea Vrasna 2020 kao i Sutomore 2020

Polihrono 2020 / Grčka 2020

Polihrono je smešten u centralnom delu poluostrva Kasandra. Kada se krećete autoputem E-75 od Beograda ka Atini, isključite se na izlazu za Solun. Dalje putujete Egnata Odos, koja je glavna trasa Soluna.. Pratite saobraćajnu signalizaciju za Kalamari. Vožnja Ring roud-om će vas odvesti naokolo oko celog Soluna, pa će vam grad ostati na vašoj desnoj strani i predivan panoramski pogled na glavni grad severne Grčke. Sledeće skretanje vas očekuje na isključenju za Nea Moudaniu, odakle nastavljate putem, prolazeći Nea Moudaniu i dolazite na Kasandru, po dolasku na Kasandru ne možete promašiti, put vas sam vodi do Polihrona.