Vila Petridis Pefkohori leto 2020

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2020
Vila Petridis, Objekat se nalazi na oko 300 metara udaljenosti od plaže.
Petridis je hotel apartmanskog tipa, smešten u okruženju uređenog, negovanog dvorišta sa puno zelenila. Raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve i tri osobe (grčki bračni i standardni krevet), kao i apartmanom predviđenom za smeštaj četiri osobe (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi, dva standardna kreveta u prostoriji u kojoj je smešten i kuhinjski deo)

Vila Adonis Pefkohori leto 2020

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2020
Vila Adonis je odlično locirana, nalazi u samom centru mesta Pefkohori, u neposrednoj blizini prodavnica, butika, barova i restorana, udaljena je oko 80m od mora i šetališta.

Vila Martina Pefkohori leto 2020

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2020
Vila Martina se nalazi na ulazu u Pefkohori, u mirnom delu mesta, udaljena je oko 550 m od plaže
Vila Martina je jedna od novijih vila u Pefkohoriju, u blizini hotela “Iolly Village”, čiji bazen gosti vile mogu koristiti (uz konzumaciju pića). Smeštajni kapaciteti u našoj ponudi su komforni i moderno opremljeni, namenjeni su za smeštaj 2 do 4 osobe i nalaze se u prizemlju i na prvom spratu.

Vila Aleksandra Pefkohori leto 2020

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2020
Vila  Aleksandra je dobro pozicionirana, nalazi se u centru mesta, u neposrednoj blizini glavne ulice, kod prvog kružnog toka, i udaljena je oko 100m od plaže.

Vila Vilar Pefkohori leto 2020

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2020
Vila Vilar se nalazi u centru mesta, sa donje strane magistrale, udaljena oko 90m od mora i šetališta.
U našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni apartmani, svaki ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet (uz doplatu na licu mesta, od 1€ dnevno, po aparatu) i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5 € dnevno).

Vila Eliza Pefkohori leto 2020

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2020
Vila Eliza,Vila je odlično locirana i nalazi se u samom centra mesta u glavnoj ulici, udaljena je oko 120m od plaže.

Pefkohori vila Dionisios resort leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019-u pripremi
DIONISIOS RESORT – kompleks koji se sastoji od dva objekta, u kome se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani na spuštenom prizemlju, prvom i drugom spratu.

 

Pefkohori 2020 / Grčka 2020

Pefkohori je grčko turističko naselje na poluostrvu Kasandra, koje još nazivaju i “prvi prst” Halkidikija.

Smešteno je na oko 100 km od najvećeg grada severne Grčke, Soluna, a naselje je osnovano početkom 19. veka kao ribarsko selo od strane izbeglica iz Turske.

Danas, osim potomaka Grka iz Male Azije, stalno stanovništvo predstavljaju još i Cincari, koji su prepoznatljivi po svetloj boji kose, ali i izbeglice iz Albanije. Ovo mesto nekada nazivaju i Kapsochora (što u prevodu znači “spaljena Zemlja”), mesto je u prošlosti nekoliko puta spaljeno od strane pirata, te od tuda i ovaj naziv.

U Pefkohoriju ćete biti u mogućnosti da imate vrlo prijatan odmor, jer nudi sve što bi turistima bilo potrebno i što jedno letovalište treba da ima. Pefkohori ima veliki broj manjih i većih dobro snabdevenih prodavnica, a dok se šetate pored obale, na domak mora naći ćete veliki broj restorana, kafića, barova i raznolikih većih i manjih prodavnica.