vila Maria Pefkohori leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popust do 15%
Vila Maria se nalazi na svega desetak metara udaljenosti od plaže i glavnog gradskog šetališta Pefkohorija.
Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu objekta.

Vila Xenia Pefkohori leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popusti do 20%
Vila Xenia je dobro locirana, nalazi se u samom centru mesta, u glavnoj ulici, udaljena je od plaže oko 90m. Vila je potpuno renovirana za sezonu 2017.
Svi smeštajni kapaciteti u našoj ponudi se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu, namenjeni su za smeštaj od 2 do 4 osobe i imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu).

Vila Philoxenia village Pefkohori leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popusti do 12%
Ovaj kompleks se nalazi u mirnom delu mesta, okružen prirodnim zelenilom palmi i maslina, udaljen je od plaže oko 250m.Vila poseduje lepu baštu i veliki bazen sa odvojenim dečijim bazenom, ležaljkama i suncobranima.
Svi naši smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu, luksuzno su opremljeni i imaju kuhinju, kupatilo/wc, terasu sa tendom, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu). Preporučuje se za porodice.

Vila Martina Pefkohori leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popusti do 22%
Vila Martina se nalazi na ulazu u Pefkohori, u mirnom delu mesta, udaljena je oko 550 m od plaže, jedna je od novijih vila u Pefkohoriju

Pefkohori vila Dionisios resort leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019-u pripremi
DIONISIOS RESORT – kompleks koji se sastoji od dva objekta, u kome se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani na spuštenom prizemlju, prvom i drugom spratu.

Vila Eliza Pefkohori leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popusti do -22%
Vila Eliza je odlično locirana i nalazi se u samom centra mesta, u glavnoj ulici, udaljena je oko 120m od plaže.
Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu, i imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, prostranu terasu sa garniturom za sedenje, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu, u apartmanima svaka soba ima klima uređaj). Vila poseduje privatni parking, za naše goste su rezervisana četiri parking mesta.

Vila Aleksandra Pefkohori leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popusti do 20%
Vila Aleksandra je dobro pozicionirana, nalazi se u centru mesta, u neposrednoj blizini glavne ulice, kod prvog kružnog toka, i udaljena je oko 100m od plaže.Vila ima lepu baštu sa bazenom, letnjikovcem i ozidanim roštiljem. Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i imaju opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključen u cenu). Preporučuje se za porodice.

Pefkohori vila Adonis leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popusti 10%
Vila Adonis je odlično locirana, nalazi u samom centru mesta Pefkohori, u neposrednoj blizini prodavnica, butika, barova i restorana, udaljena je oko 80m od mora i šetališta. Vila Adonis je hotel apartmanskog tipa, poseduje recepciju i kafeteriju. U našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji kao i četvorokrevetni apartmani, koji se nalaze u visokom prizemlju i na drugom spratu.

Vila Vilar Pefkohori leto 2019

0 Comment   Pefkohori  

Leto 2019 First minute popusti do 20%
Vila Vilar se nalazi u centru mesta, sa donje strane magistrale, udaljena oko 90m od mora i šetališta.
U našoj ponudi su dvokrevetni i trokrevetni apartmani, svaki ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet (uz doplatu na licu mesta, od 1€ dnevno, po aparatu) i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5 € dnevno).

 

Pefkohori 2019 / Grčka 2019

Pefkohori je grčko turističko naselje na poluostrvu Kasandra, koje još nazivaju i “prvi prst” Halkidikija.

Smešteno je na oko 100 km od najvećeg grada severne Grčke, Soluna, a naselje je osnovano početkom 19. veka kao ribarsko selo od strane izbeglica iz Turske.

Danas, osim potomaka Grka iz Male Azije, stalno stanovništvo predstavljaju još i Cincari, koji su prepoznatljivi po svetloj boji kose, ali i izbeglice iz Albanije. Ovo mesto nekada nazivaju i Kapsochora (što u prevodu znači “spaljena Zemlja”), mesto je u prošlosti nekoliko puta spaljeno od strane pirata, te od tuda i ovaj naziv.

U Pefkohoriju ćete biti u mogućnosti da imate vrlo prijatan odmor, jer nudi sve što bi turistima bilo potrebno i što jedno letovalište treba da ima. Pefkohori ima veliki broj manjih i većih dobro snabdevenih prodavnica, a dok se šetate pored obale, na domak mora naći ćete veliki broj restorana, kafića, barova i raznolikih većih i manjih prodavnica.