Last minut ponuda paket aranžmana smeštaj i bus prevoz 1/2studio 189eur po osobi,1/3studio 159eur po osobi

Vila Dimitris Stavros

10%popust na smeštaj za smwnu 02.07-12.07.2019/sopstveni prevoz

Vila Rapidis Stavros

GRČKA STAVROS Paket aranžmani
Stavros se nalazi u zalivu Strimonikos, koga još nazivaju draguljem severne Grčke. Udaljen 70 km od Soluna, a samo 4 km od Asprovalte, nalazi se u opštini Rentina. Kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže i uvale nagrađene su priznanjem “Plava zastava” koje dodeljuje Evropska zajednica.  Platania je sigurno plaža na kojoj ćete moći da nađete svoj mir i odmor jer je okružena malom šumom. Mesto i okolina obiluju zelenilom koje se pruža od planine Holomontas u čijem podnožju se nalazi Stavros što odmor čini veoma prijatnim.

 

 

Vila Vaso-paket aranžman

termini

10.09
20.09

20.09
30.09

tip smeštaja

10 noći

10 noći

1/4 apartman

105

85

1/5 apartman

 95

75

Napomena

Cene u tabeli su izražene u evrima i predstavljaju cenu paket aranžmana sa uključenim autobuskim prevozom po osobi

 

Vila Dimitris-paket aranžman

 

termini

22.06
02.07

10.09
20.09

20.09
30.09

tip smeštaja

10 noći

10 noći

10 noći

1/2 studio

last minute
155

115

79

1/3 studio

last minute
125

95

75

Napomena Cene u tabeli su izražene u evrima i predstavljaju cenu paket aranžmana sa uključenim autobuskim prevozom po osobi

 

AC –klima uredjaj (korišćenje bez doplate-besplatno, WF-bezični internet , korišćenje bez doplate-besplatno.
Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera

TV– televizor, sa grčkim kanalima.  Studio– podrazumeva jednu sobu u kojoj se nalaze kreveti i u okviru koje je čajna kuhinja sa osnovnim posudjem, kupatilo, terasa.Apartman –podrazumeva  odvojenu sobu u kojoj se nalaze kreveti, kuhinja sa osnovnim posudjem u kojoj se nalazi jedan ili dva kreveta., kupatilo, terasa.Apartman dupleks  –podrazumeva  dve odvojene sobe u kojima se nalaze kreveti,čajna kuhinja sa osnovnim posudjem , kupatilo, terasa
Legenda: 1/2- dvokrevetni studio, 1/3 – trokrevetni studio, 1/4- četverokreveni studio.,1/5 dpl-petokrevetni  dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe, 1/6 dpl-šestokrevetni  dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe.. Mezoneta smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavace sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najcešce povezani kružmim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon. Izmedju nivo nema vrata.
Čajna kuhinja je opremljena osnovnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka, sudoperom, mini frižiderom i grejnim telom (rešo sa dve ringle).
-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz  obezbeđen pribor za čišćenje.
Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri(ne menjaju se u toku smene), sapun, i toalet papir (osim ako nije navedeno u opisu smstajnih jedinica), promena posteljine je na pola smene (putnici dobijaju čistu posteljinu i sami je menjaju)Kreveti u Grčkoj su različitih standarda:
-singl krevet je dužine 1.9m , a širine od 0,7m do 0,9m
-dupli- bracni krevet je dužine 1.9m, a širine od 1,2m do 1,4m

AUTOBUSKI PREVOZ-PO OSOBI

RELACIJA ODRASLI DECA DO 10god Mesto polaska
Beograd-Stavros -Beograd

60

45

Parking preko puta Buvlje pijace na Novom Beogadu
Niš-Stavros-Nis

50

40

Preko puta motela Najs-autoput
Napomena: Cene su izražene u evrima i predstavljaju cenu autobuske povratne karte po osobi.
Cena karte u jednom pravcu iznosi 45 eur  po osobi

Aranžman obuhvata (za paket aranžmane)

 • Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • Autobuski prevoz na naznačenoj relaciji
 • Usluga pratioca grupe
 • Uslugu predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:

 • Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 • higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka

PROGRAM PUTOVANJA autobuski prevoz            

 • 1.dan –Polazak je dan ranije od početka smene iz tabele (cenovnik). Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga preko puta Buvlje pijace Novi Beograd ( ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe) u 19h, a sastanak putnika 30 minuta ranije. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi kraćeg odmora i graničnih formalnosti.
 • 2.dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • 2.-11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • 12.dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h,  a polazak autobusa za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna  vožnja  sa kraćim usputnim zadržavanjima.
 • 13.dan –Dolazak u Beograd u  jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume u tabelama koji predstavljaju početak korišćenja usluga.
Autobuski prevoz se vrši autobusima visoke turističke klase, visokopodni ili dabldeker (AC,TV).
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika  i uslovima ,, DDOR Novi Sad osiguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana.
POPUSTI I DOPLATE:
·Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge;
·Dete od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaća 60 EUR i ima svoje sedište u autobusu;
·Popusti važe uz pratnju minimum dve odrasle osobe;
·Putnici koji spajaju dve smene na autobuskom prevozu imaj u umanjenje 30 EUR po osobi za drugu smenu;
USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.
NAČIN PLAĆANJA:

 • GOTOVINSKO PLAĆANJE:

Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.

 • ČEKOVIMA GRAĐANA

Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem čekova na odloženo u jednakim mesečnim ratama počev od dana rezervacije do 10.12.2019. godine.( dospeće rate  10-tog. u mesecu.)

 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM:

Prilikom rezervacije aranžmana  uplatom akontacije 30% ,a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama, shodno izdatoj fakturi do 10.12.2019 godine, (dospeće rate 10.-tog u mesecu)

 • KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj  banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke

Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST  PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA
Važne napomene:
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).Agencija  Bay travel ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h),ulazak u apartmane najkasnije do 15,00h. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )
Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.
Uslučajuneadekvatnogsmeštajailibilokogdrugogproblema, moleseputnicidaotomeobavesteORGANIZATORAPUTOVANJAprvogdanaboravka. Napominjemodareklamacijezakojeagencijasaznaposlednjegdanaboravkailipopovratkuputnikanećebitirazmatrane.
Molimovasdaseuslučajubilokakveincidentnesituacijeobratitenadležnimorganimazemljeukojojboravite. Organizatorputovanjajejedinoovlašćendavampomogneuposredovanjuizmeđuvasinadležnihorgana.
Bay travel zadržavapravoizmenauredosleduivremenurealizacijeturističkogprogramatokomputovanjazbogvanrednihokolnostinalicumesta (zakašnjenjeilikvarprevoznogsredstva, radovinaputu, gužveusaobračaju, štrajkoviislično)
VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa,odnosno 20 dana pre početka putovanja putnici preuzimaju vaučer.
Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo  da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Agencija zadržava pravo korekcije cene usled promena na monetarnom tržištu ili promene hotela ili prevoza. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Bay travel, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja .
Opisi smeštajnih kapaciteta:

 • Vila Raptidis– nalazi se na samoj obali u novom delu Stavrosa , od centra grada pet minuta hoda. U neposrdnoj blizini vile nalazi se više beach barova. Vila raspolaže  trokrevetnim i čet studijima.Svaki studio je opremljen sa jednim bračnim i jednim klasičnim ležajem( standardnih grčkih dimenzija), ugradnom kuhinjom (standardnim šporetom i frižiderom sa komorom za zamrzavanje), kupatilom (tuš kabina,  kada, ručni peškiri), tv-om, klima uredjajem (bez doplate) , prostranim terasama sa garniturom za sedenje i tendama. Zamena posteljine na pola smene.( gosti sami menjaju posteljinu).Korišćenje ležaljki na plaži se ne naplaćuje ali je obavezna  porudžbina pića .Vila je kategorisana sa tri ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji. Usluga je na bazi najma studia
 • Vila Colaki– ,smestena  na oko 160 m od lepo uredjene pescane plaze sa  mnogobrojnim  beach barovima,novije je gradnje i jedna od lepsih vila u tom delu Stavrosa. U modernom stilu izgrađena vila, pruža pun komfor  u svojim četverokrevetnim i petokrevetnim studima  potpuno opremljenim cajnim kuhinjama,klima uredjajem (bez doplate),LCD-TV,kupatilom sa toaletom,fenom i rucnim peskirima,WiFi internetom i zamenom posteljine i peskira na pola smene. Prostrane terase ,sa  tendama ,na visokom prizemlju i  garniturom za odmor  pruzice vam pravi uzitak u prijatnom i opustajucem odmoru.U dvoristu vile se nalazi rostilj na usluzi gostima ,kao i obezbedjen parking. Za ljubitelje sporta i rekreacije obezbedjeni su mini tereni za fudbal i kosarku.
 • Vila Vaso je od plaže udaljena oko 120m, a od centra grada oko 250m. U našoj ponudi se nalaze četverokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica  ima dve spavaće sobe, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo /wc, terasu sa garniturom za sedenje, wi fi internet, klima uređaj ( bez doplate), LCD-TV, ručne peškire. Promena posteljine je na pola smene. U dvorištu vile se nalazi roštilj koji je na raspolaganju gostima, kao i parking. Usluga je najam apartmana
 • vila Dimitris  –  nalazi se u glavnoj ulici  oko 300m od plaze i centra mesta  i u  neposrednoj blizini i od veceg broja restorana,kafica ,mega marketa i manjih trgovinskih obekata.

U ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studia na visokom prizemlju opremljena , francuskim i jednim klasicnim lezajem,kompletnom cajnom kuhinjom,kupatilom sa tus kadama i rucnim peskirima,TV sa srpskim programima,WiFi  internetom,klima uredjajem uz doplatu ( 3 eura po danu) kao i prostranim terasama sa garniturom za sedenje. Na usluzi gostima u dvorištu vile se nalazi , manji lepo uredjen  prostor za druzenje i odmor uz  koriscenje zidanog rostilja kao i deo prostorija za odlaganje licnog prtljaga uz upotrebu  WC i kupatila tokom smene .Zamena posteljine i rucnih peskira  na pola smene,..
Cenovnik br.1 od 08.01.2019.god
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja turističke agencije  Bay travel d.o.o.licenca br.OTP 11/2010 izdata 28.01.2010.godine sa kojima su upoznati svi putnici pre sklapanja Prijave/Ugovora o putovanju, tek.racun: 160-509324-48
U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator-turisticka agencija Bay travel  ima garancije putovanja u visini 300.000 eura u slučaju A) insolventnosti Organizatora, i B) naknade štete, obezbeđuje naknadu štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja, po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0035/2018 od 10.01.2018. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacjom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300059690 od 25.01.2018 do 25.01.2019. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.