Leto 2024  Grčka

Kao što Vas reč Grčka odmah navodi na letovanje i turizam, tako je i obrnuto, reči letovanje i turizam direktna su asocijacija na Grčku i njena prelepa, rajska ostrva i poluostrva. Nije to bez razloga tako, Grčka i njene plaže su od našeg glavnog grada udaljene samo 750 km što je jedan od razloga za ogromnu popularnost ove destinacije među našim građanima.

Leto 2022 GrčkaGrčka teritorija obuhvata 6.000 ostrva i ostrva raštrkanih u Egejskom i Jonskom moru, od kojih je samo 170 naseljeno. Ovo je fenomen jedinstven za evropski kontinent.

Rasprostranjena preko Saronskog zaliva i do ulaza u Argolski zaliv, ostrva i obale Saronskog zaliva su izuzetno popularne destinacije na pešačkoj udaljenosti od Atine.

Leto 2024  Grčka, prelepa Jonska ostrva su kompleks Jonskog mora duž zapadne obale Grčke. Sastoje se od sedam većih ostrva kao što su Zakintos, Itaka, Krf, Kefalonija, Lefkada, Paksos i donekle izolovanog od ostatka Jonskih ostrva, Kitira, koja se nalazi na jugu Peloponeza.

Stavros je živopisni, impresivan grad u zalivu Strimonikos, moderno turističko mesto. Plažni deo ima mnogo usluga, kao što su prodavnice, supermarketi, banke, lekarske ordinacije, ali i sportski sadržaji kao što su teniski tereni i mini-zabavni park za decu. Malo iznad nalaze se mnoge prodavnice hrane i kafića, kao i prodavnice suvenira i stvari za more.Leto 2023  Grčka, Ano Stavros je takođe najstariji deo sela, u njemu živi mnogo meštana, od kojih mnogi u Stavrosu žive sezonski.

Kasandra je vođa baltičkih plemena. To je jedno od najpoznatijih mesta na Halkidikiju sa posebnim turističkim razvojem, koje mora da pokaže mnogo u kulturnom iLeto 2022 Grčka turističkom smislu.
To je rajski svet, sa beskrajnim peščanim plažama i oblastima prekrivenim borovima koji sežu do plavo-zelenog mora. Leto 2023 Grčka, prelepe lokacije izgledaju kao da niko nije kročio na njihovu čistu zemlju, sa gustom vegetacijom i čistim vodama koje idu ka veličanstvenom spoju. Razvoj turizma je promovisao stvaranje veoma dobro organizovanih turističkih objekata, luksuznih hotela i mnogih zabavnih centara koji pružaju predivan ambijent za odmor putnicima vikendom iz Grčke i turistima iz celog sveta koji se okupljaju da se dive istinskoj grčkoj lepoti prirode. .

Rezervišite Vaš odmor na vreme po najpovoljnijim cenama. Pogledajte ponudu apartmana.