Vila Kalamitsi studio

0 Comment   Kalamitsi  

Vila Kalamitsi studios je udaljena oko 70m od plaže.Vila poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija, kao i četvorokrevetne apartmane.

Kalamici je malo mirno mesto skoro idealno za sve koji žele da svoj odmor provedu u potpuno opuštajućem okruženju uz prelepu peščanu plažu, daleko od svakakve buke i noćnog života. Preporučuje se kao mesto za porodični odmor. Ukoliko ipak poželite malo gužve, Neos Marmaras i Sarti su na svega 30-ak minuta vožnje kolima. Iako mali, Kalamici ima dovoljan broj taverni i marketa, tako da Vam ovde ništa neće nedostajati. Iako smo sigurni da će Vam plaža u Kalamitsiju odgovarati, ne propustite priliku da obiđete još neke plaže na Sitoniji koje se nalaze u blizini ovog mirnog letovališta.

Kalimici 2023

Još uvek se nije „pokvarilo”, previše komercijalizovalo… još uvek ga nisu osvojile mase i narušile utisak da je ovo samo ili baš Vaše mesto.

Sigurni smo da će Vas od prvog trenutka ispuniti osećanjem sreće.

Najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije i poslednje odakle je vidljiv vrh Atosa. Idealno mesto za porodični odmor, za one koji žele da leškare na plaži u mirnoj, opuštajućoj atmosferi.

Nazvali su ga “Biserom Sitonije” i raznim drugim imenima koja možda deluju preterano onima koji ga nisu posetili .

Ali, ko dođe zaljubi se na prvi pogled. Smešteno u slikovitim zalivu sa plažom od koje zastaje dah i koja se smatra skrivenim draguljem Grčke, sa malim ostrvcetom u moru i blistavim, čak nestvarno belim peskom; u prelepoj uvali koja je relativno skrivena od talasa.

Dovoljno ruralno za sve one koji žele da pobegnu od gradske vreve, saobraćaja i buke, a opet nudi dovoljno da Vam na odmoru ništa ne nedostaje. Ovde ćete uživati svim svojim čulima.