Hanioti je poznato grčko letovalište smešteno na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra. Nalazi se na oko 105 km južno od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija. Hanioti karakteriše predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, koja će Vam pružiti prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Sa plaže se pruža  predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući izuzetno povoljnom geografskom položaju i kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U centru mesta se nalazi veliki trg koji je centar zbivanja, od koga se šire male ulice sa mnoštvom prodavnica, taverni, restorana, picerija, barova i ostalih objekata za zabavu koji obećavaju dobar provod za sve generacije i sve uzraste. Idealan je za porodice koje preko dana žele relaksirajući odlazak na plažu, i za omladinu željnu noćnog provoda.

VILA DIMITRA / HANIOTI

0 Comment   Grčka apartmani/ Hanioti/ Leto 2024  

Vila je odlično pozicionirana, jer se nalazi u samom centru romantičnog Haniotia.
Od peščane plaže je udaljena 150m, a oko nje su smešteni mnogobrojni barovi, restorani, prodavnice, butici.

VILA HRISTINA / HANIOTI

0 Comment   Grčka apartmani/ Hanioti/ Leto 2024  

Vila Hristina je smeštena u mirnom delu Haniotia, okružena prostranim vrtom u bujnom zelenilu.
Udaljena je od plaže oko 100m, a od centra oko 550m.

VILA NATASA / LETO 2024

0 Comment   Hanioti  

Leto 2024
Vila je dobro pozicionirana, nalazi se u neposrednoj blizini centra Haniotia,  a od plaže je udaljena oko 150m.

VILA TROPICAL / HANIOTI

0 Comment   Hanioti  

Leto 2024
U našoj ponudi su komforni, prostrani dupleks apartmani koji su namenjeni za smeštaj 4 osobe i svi se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki dupleks apartman ima dve spavaće sobe, kupatilo/wc sa tuš kadom, terasu, kompletno opremljen kuhinju, TV, WiFi internet i klima uređaj (uključena u cenu aranžmana).

VILA SOUSOURAS 1 / HANIOTI

0 Comment   Hanioti  

Leto 2023
Vila Sousouras 1 (ex Doctors) nalazi se u mirnom delu Haniotia, u blizini hotela Calypso, a od plaže je udaljena 300m.Vila ima sopstveni parking.

APART/HOTEL MACEDONIA SKY

0 Comment   Hanioti  

Leto 2023
Ovaj hotel apartmanskog tipa se nalazi u mirnom delu mesta, udaljen je oko 300m od plaže i oko 450m od centra mesta Hanioti.