Hanioti je poznato grčko letovalište smešteno na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra. Nalazi se na oko 105 km južno od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija. Hanioti karakteriše predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, koja će Vam pružiti prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Sa plaže se pruža  predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući izuzetno povoljnom geografskom položaju i kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U centru mesta se nalazi veliki trg koji je centar zbivanja, od koga se šire male ulice sa mnoštvom prodavnica, taverni, restorana, picerija, barova i ostalih objekata za zabavu koji obećavaju dobar provod za sve generacije i sve uzraste. Idealan je za porodice koje preko dana žele relaksirajući odlazak na plažu, i za omladinu željnu noćnog provoda.

Vila Golden Beach Hanioti leto 2020

0 Comment   Hanioti  

Leto 2020
U samom centru Haniotija, 50 m od plaže nalazi se odličan objekat vila Golden beach. Vila poseduje dvokreveta, trokrevetna i četvorokrevetna studija, koji se nalaze na spuštenom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu.

Vila Livas Hanioti leto 2020

0 Comment   Hanioti  

Leto 2020
Vila Livas Hanioti Udaljena oko 150m od plaže i oko 70m od glavnog trga sa mnogobrojnim sadržajima, vila Lives je smeštena u bočnoj, mirnoj uličici..Sve smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju.

Vila Maria Hanioti leto 2020

0 Comment   Hanioti  

Leto 2020
Smeštena u bočnoj ulici na samo 20m udaljena od centralnog trga sa mnogobrojnim restoranima i prodavnicama, vila Maria je odličan izbor za sve koji žele da budu u centru svih dešavanja ovog letovališta

Vila Sousouras Hanioti leto 2020

0 Comment   Hanioti  

Leto 2020
vila Sousouras
Ova moderna vila koja poseduje i sopstveni parking nalazi se preko puta hotela “Elinotel Apolomare” i udaljena je oko 250m od plaže i oko 500m od centra mesta Hanioti.

Vila Sousouras 1 Hanioti leto 2020

0 Comment   Hanioti  

First minute popusti do 20%
Leto 2020
Vila Sousouras 1 (ex Doctors) nalazi se u mirnom delu Haniotia, u blizini hotela Calypso, a od plaže je udaljena 300m.Vila ima sopstveni parking.
Vila raspolaze sa komfornim, prostranim apartmanima koji su namenjeni za smeštaj od 4 do 5 osoba a nalaze se u visokom prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Aparthotel Makedonia sky leto 2020

0 Comment   Hanioti  

Leto 2019 First minute popusti do 22%
Ovaj hotel apartmanskog tipa se nalazi u mirnom delu mesta, udaljen je oko 300m od plaže i oko 450m od centra mesta Hanioti.