Aparthotel Makedonia sky leto 2019

0 Comment   Hanioti  

Leto 2019 First minute popusti do 22%
Ovaj hotel apartmanskog tipa se nalazi u mirnom delu mesta, udaljen je oko 300m od plaže i oko 450m od centra mesta Hanioti.

Vila Sousouras 1 Hanioti leto 2019

0 Comment   Hanioti  

Leto 2019 First minute popusti do 22%
Vila Sousouras 1 (ex Doctors) nalazi se u mirnom delu Haniotia, u blizini hotela Calypso, a od plaže je udaljena 300m.Vila ima sopstveni parking.

Vila Sousouras Hanioti leto 2019

0 Comment   Hanioti  

Leto 2019 First minute popusti do 22% za uplate u celosti
Ova moderna vila koja poseduje i sopstveni parking nalazi se preko puta hotela “Elinotel Apolomare” i udaljena je oko 250m od plaže i oko 500m od centra mesta Hanioti.

Vila Maria Hanioti leto 2019

0 Comment   Hanioti  

Leto 2019 First minute popusti do -20%
Smeštena u bočnoj ulici na samo 20m udaljena od centralnog trga sa mnogobrojnim restoranima i prodavnicama, vila Maria je odličan izbor za sve koji žele da budu u centru svih dešavanja ovog letovališta.Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu, skromnije su opremljene i svaki studio poseduje čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uračunat u cenu).

Vila Livas Hanioti leto 2019

0 Comment   Hanioti  

Leto 2019 First minute popusti do -20%
Udaljena oko 150m od plaže i oko 70m od glavnog trga sa mnogobrojnim sadržajima, vila Lives je smeštena u bočnoj, mirnoj uličici..Sve smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne apartmanima, skromno opremljeni i svi imaju čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Hanioti vila Golden beach leto 2019

0 Comment   Hanioti  

Leto 2019
U samom centru Haniotija, 50 m od plaže nalazi se odličan objekat vila Golden beach. Vila poseduje dvokreveta, trokrevetna i četvorokrevetna studija, koji se nalaze na spuštenom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu.

HANIOTI 2019

Ponuda za leto 2019

Hanioti je maleno selo na poluostrvu Halkidiki, i to na “prvom prstu” poluostrva, od Soluna je udaljeno samo 50 minuta vožnje. Po dolasku, svaki posetilac će biti očaran ovim živopisnim delom Grčke, koji može da podmiri ukus i najizbirljivijih putnika, i koji garantuje nezaboravno provedeno letovanje i odmor.

Hanioti je tiho i lepo turističko mesto, te je idealno za porodičan odmor. Na plažama se nalazi pesak ili vrlo sitan šljunak, a čisto i toplo more ima predivnu tirkizno plavu boju. Lepo uredjeni park se nalazi neposredno uz samu plažu. Lepo održavano zelenilo i palme u parku ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim. Kada su velike vrućine na plaži, zaklon od sunca uvek se može pronaći u prirodnoj hladovini ovoga parka.

Pogledajte našu ponudu za Stavros 2019  Nea Vrasna 2019 i Sutomore Crna Gora 2019