Afitos 2019 / Grčka Leto 2019

vila Yannis Afitos

0 Comment   Afitos  
Afitos 2019 / Grčka Leto 2019

Vila Yanis sa  lepo uređenim dvorištem, nalazi se u samom centru Afitosa, 290 m od plaže. Vila u svom sastavu ima prostrane i sa ukusom opremljene dvokrevetne apartmane i dvokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem. Apartmani se nalaze na prizemlju i prvom spratu, veličine cca 35 m2.

Afitos 2024/ Grčka Leto 2024

Afitos je malo živopisno i turistički poznato mesto na istočnoj obali Kasandre, izgradjeno u klasičnom grčkom stilu, od kog i u zamahu turizma i novogradnje ne odstupa. Afitos je prepun restorana, poslastičarnica, taverni i kafića, uskih popločanih ulica i malih prodavnica. Mesto je neveliko, sa nekoliko lepih klasičnih crkvi, rasporedjenih po celom gradiću.

Nalazi se na samo 80 kilometara od Soluna i jedino je mesto na Kassandri koje ima megamarket lanca Lidl, dosta popularan kod domaćih turista, ponajpre po odličnoj ponudi i cenama.

Plaža Afitosa se nalazi dosta ispod gradića, koji je na litici, i pored ostalog, posetiocima pruža neverovatno lep pogled na zaliv. Plaža je peskovita, sa laganim ulaskom u vodu i na delovima plaže ima kamenja prilikom ulaska. Plaže nisu preterano široke, ali imaju dovoljno uredjenih delova, gde su i beach barovi sa ležaljkama i suncobranima. Afitos preporučujemo kao lepu destinaciju za celodnevni izlet tokom letovanja na Halkidikiju.

AFITOS: Kasandra je bila i ostala omiljeno mesto odmora turista iz celog sveta. Jedno od najživopisnijih mesta je selo Afitos koje oduševljava posetioce već na prvi pogled lepotom plaža, specifičnom arhitekturom, spokojnim stilom života i bujnom vegetacijom. Boravak u tom mestu je beg od užurbanog gradskog života.