25. октобра 2019. Stavros 0 Comment

Leto 2020
Popust-20% za rane uplate u celosti

Vila Vaso- je odlično pozicionirana, smeštena je u novom delu Stavrosa, preko puta nove crkve. Udaljena je od gradske plaže oko 120m, a od centra grada oko 250m. U našoj ponudi se nalaze četverokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na prvom spratu.

 • Vila Vaso je od plaže udaljena oko 120m, a od centra grada oko 250m. U našoj ponudi se nalaze četverokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica ima dve spavaće sobe, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo /wc, terasu sa garniturom za sedenje, wi fi internet, klima uređaj (placa se 3eur po danu na licu mesta), LCD-TV, ručne peškire. Promena posteljine je na pola smene. U dvorištu vile se nalazi roštilj koji je na raspolaganju gostima, kao i parking. Usluga je najam apartmana po osobi.

Aranžman obuhvata

 • Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • Samo za paket aranžmane – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u                   programu putovanja i  usluge licenciranog pratioca grupe .
 • Uslugu predstavnika agencije

 

Aranžman ne obuhvata:

 • Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 • higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka

 

PROGRAM PUTOVANJA autobuski prevoz            

 • dan –Polazak je dan ranije od početka smene iz tabele (cenovnik). Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga preko puta Buvlje pijace Novi Beograd ( ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe) u 19h, a sastanak putnika 30 minuta ranije. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi kraćeg odmora i graničnih formalnosti.
 • dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • -11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h, a polazak autobusa za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna  vožnja  sa kraćim usputnim zadržavanjima.
 • dan –Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA sopstveni prevoz            

 • dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • -11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h,


AUTOBUSKI PREVOZ:

Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume u tabelama koji predstavljaju početak korišćenja usluga.

Autobuski prevoz se vrši autobusima visoke turističke klase, visokopodni ili dabldeker (AC,TV).

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika  i uslovima ,, DDOR Novi Sad osiguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana.

Program br.1 od 01.11.2019.god

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja turističke agencije  Bay travel d.o.o.licenca br.OTP 11/2010 izdata 28.01.2010.godine sa kojima su upoznati svi putnici pre sklapanja Prijave/Ugovora o putovanju, tek.racun: 150-1849117-23 Direktna banka.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator-turisticka agencija Bay travel  ima garancije putovanja u visini 300.000 eura u slučaju A) insolventnosti Organizatora, i B) naknade štete, obezbeđuje naknadu štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja, po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0035/2018 od 10.01.2018. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacjom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300059690 od 25.01.2018 do 25.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.

 

vila Vaso

POPUSTI:

 • Deca u pratnji dve punoplative osobe:
 • od 0 – 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
 • dete od 2-7godina u zajednickom lezaju ( u strukturi soba1/2),placaju cenu autobuske karte.
 • Putnici koji spajaju dve smene (cene u tabeli sa* zvezdicom-paket aranzman)imaju umanjenje 30 EUR po osobi za drugu smenu;
 • osobe na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju samo cenu autobuske karte

 

 DOPLATE

 • za jednu odraslu osobu 80 % od cene aranžmana
 • za klima uređaj 3-10 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
 • za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana –doplata se vrši na licu mesta

 

 

SOPSTVENI PREVOZ:

 • za cene u tabeli oznacene* zvezdicom u slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 30 € po plativoj osobi
 • vaucer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put

 

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS-a na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

 • GOTOVINSKO PLAĆANJE:

Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.

 • ČEKOVIMA GRAĐANA

Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem čekova na odloženo u jednakim mesečnim ratama počev od dana rezervacije do 10.12.2020. godine.       ( dospeće rate  10-tog. u mesecu.)

 • PLATNIM KARTICAMA ,dina,visa ,mastercard ( banke postanske stedionice.)

na 3-6 mesecnih rata bez kamate

 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM:

Prilikom rezervacije aranžmana  uplatom akontacije 30% ,a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama, shodno izdatoj fakturi do 10.12.2020 godine, (dospeće rate 10.-tog u mesecu)

 • KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke

Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST  PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA
Važne napomene:
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).Agencija  Bay travel ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h),ulazak u apartmane najkasnije do 15,00h. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )

Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Bay travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)

VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa,odnosno 7 dana pre početka putovanja putnici preuzimaju vaučer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo  da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Agencija zadržava pravo korekcije cene usled promena na monetarnom tržištu ili promene hotela ili prevoza. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Bay travel, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja .

Leto 2020

NAJAM SMEŠTAJA (bez prevoza) 

-20 % popusta za uplate u celosti do 30.11.2019. za smene bez *-10% popusta za uplate u celosti do 30.11.2019. za termine označene *

-15% popusta za uplate u celosti do 31.12.2019 za smene bez *

-10% popusta za rezervacije do 01.02.2020. za smene bez *

VilaVaso- najam apartmana po osobi-prevoz nije uključen u cenu

termini 18.05 02.06 02.06 12.06 12.06 22.06 22.06 02.07 02.07 12.07 12.07 22.07 22.07 01.08 01.08 11.08 11.08 21.08 21.08 31.08 31.08 10.09 10.09 20.09 20.09 03.10.
tip smeštaja
15noći 10noći 10noći 10noći 10noći 10noći 10 noći 10noći 10noći 10noći 10noći 10noći 12noći
1/4 app dupleks 100* 115* 125* 135 140 145 170 170 165 145 155* 130* 90*
1/5 app dupleks 95* 105* 115* 115 120 130 145 145 145 125 140* 120* 85*

 Cene u tabeli su izražene u evrima i odnose se na najam studija po osobi za 10 noći /11 dana

Cene označene sa *zvezdicom  predstavljaju cenu paket aranžmana sa uključenim autobuskim prevozom po osobi

Napomena: Korišćenje klima uredjaja je uz doplatu na licu mesta i iznosi 3eur dnevno
Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

AC –klima uredjaj(besplatno ili uz doplatu u zavisnosti od vile), WF-bezični internet -koriscenje besplatno.
Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera

TV– televizor, sa grčkim kanalima.  Studio– podrazumeva jednu sobu u kojoj se nalaze kreveti i u okviru koje je čajna kuhinja sa osnovnim posudjem, kupatilo, terasa.Apartman –podrazumeva  odvojenu sobu u kojoj se nalaze kreveti, kuhinja sa osnovnim posudjem u kojoj se nalazi jedan ili dva kreveta., kupatilo, terasa.Apartman dupleks  –podrazumeva  dve odvojene sobe u kojima se nalaze kreveti,čajna kuhinja sa osnovnim posudjem , kupatilo, terasa

Legenda: 1/2- dvokrevetni studio, 1/3 – trokrevetni studio, 1/4- četverokreveni studio.,1/5 dpl-petokrevetni  dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe, 1/6 dpl-šestokrevetni  dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe.. Mezoneta smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavace sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najcešce povezani kružmim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon. Izmedju nivo nema vrata.

Čajna kuhinja je opremljena osnovnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka, sudoperom, mini frižiderom i grejnim telom (rešo sa dve ringle).

-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz  obezbeđen pribor za čišćenje.
Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri(ne menjaju se u toku smene), sapun, i toalet papir (osim ako nije navedeno u opisu smstajnih jedinica), promena posteljine je na pola smene (putnici dobijaju čistu posteljinu i sami je menjaju)Kreveti u Grčkoj su različitih standarda:
-singl krevet je dužine 1.9m , a širine od 0,7m do 0,9m
-dupli- bracni krevet je dužine 1.9m, a širine od 1,2m do 1,4m

AUTOBUSKI PREVOZ-PO OSOBI
RELACIJA ODRASLI DECA DO 10god Mesto polaska
Beograd-Stavros -Beograd 60 50
Niš-Stavros-Nis 50 45

Napomena: Cene su izražene u evrima i predstavljaju cenu autobuske povratne karte po osobi.Cena karte u jednom pravcu iznosi 45 eur  po osobi

-20% popusta na cenu prevoza za uplate u celosti do 31.12.2019( popust vazi uz uplatu aranžmana.