25. октобра 2019. Stavros 0 Comment

Leto

Vila Raptidis, se nalazi na samoj obali,u novom delu Stavrosa ,sa predivnim pogledom na more i samu okolinu i u neposrednoj blizini najlepsih beach barova. Vila raspolaze trokrevetnim i cetverokrevetnim studijima na prvom spratu.

Vila Raptidis, se nalazi na samoj obali,u novom delu Stavrosa ,sa predivnim pogledom na more i samu okolinu i u neposrednoj blizini najlepsih beach barova. Vila raspolaze trokrevetnim i cetverokrevetnim studijima na prvom spratu.

Trokrevetni studio je opremljen sa jednim bracnim i jednim sing lezajem (standardnih grckih dimenzija), a cetvreokrevetni studio sa dva bracna lezaja.
Studi-a su opremljena sa ugradnom kuhinjom ( sporet sa rernom i ugradnom plocom sa cetiri ringle, kao i velikim friziderom sa komorom za zamrzavanje), kupatilom sa kadom i tus kabinom,prostranom
terasom sa komarnicima i tendom. Poseban ugodjaj daju studia koja imaju direktan pogled na more.
Takodje, svaki studio poseduje TV, klima uredjaj (doplata 3eur/dan) Wi Fi internet,fen za kosu, pegla sa daskom za peglanje, peskiri (veliki i mali), i manji- prenosivi rostilj u dvoristu vile.
Parking za automobile je pored i ispred vile.
Zamena posteljine i peskira je na pola smene.
Po zahtevu gosta se vrsi besplatna rezervacija lezaljki i suncobrana u obliznjem beach baru. Vila je
kategorisana sa tri kljuca po lokalnoj grckoj kategorizaciji.Usluga je na bazi najma studija u datim
terminima.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak je dan ranije od datuma u tabeli
1,dan – okupljanje putnika i vožnja autobusom.
2.-10.dan – smeštaj i slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti
11. dan – izlazak iz apartmana i polazak ka Srbiji u 09 h po lokalnom vremenu
Povratak iz Stavrosa je poslednjeg dana boravka oko 09:00 časova po lokalnom vremenu.
Proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska par dana ranije.
Ulazak u apartmane je posle 12:00h, a izlazak iz apartmana poslednjeg dana do 09:00 časova po
lokalnom vremenu
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
● Najam izabranog smeštaja na bazi 10 noći/11 dana
● Samo za paket aranžmane – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
● Usluge licenciranog pratioca grupe
●Uslugu predstavnika agencije
● Troškove organizacije i realizacije aranžmana
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
●Medjunarodno zdravstveno osiguranje
●Obavezna grčka boravišna taksa ( doplata na licu mesta 0.5 evra po danu i po smeštajnoj jedinici )
●Upotreba klime (doplata na licu mesta 3 eura po danu)
NAČIN PLAĆANJA:
• celokupan iznos u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
• 30% prilikom rezervacije a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja
• Čekovima gradjana 30% prilikom rezervacije,ostatak do 15.12.2022.bez uvećanja
POPUSTI I DOPLATE:
Deca u pratnji dve punoplative osobe:
•Deca do dve godine besplatno i nemaju sedište u autobusu
• Dete u zajednickom ležaju plaća samo autobusku kartu
• Za polaske iz Niša i Leskovca cena se umanjuje za 20 eura kod paket aranžmana
• Za polaske iz Predajana i Vladičinog Hana cena se umanjuje za 25 eur kod paket aranžmana
• Za polaske iz Vranja cena se umanjuje 30 eur kod paket aranžmana
Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 10€
po osobi

AUTOBUSKI PREVOZ:
Prevoz turističkim autobusima (klima,Tv audio-video oprema,Wc)

Jedan pravac
Beograd 18:00 60 eur

Povratna karta  
Beograd 18:00 70 eur
Nis 21:00h parking kod Tempa, 60 eur
Leskovac 21:45h kod motela Atina, 60 eur
Predejane, Vladicin Han, parking na autoputu,
Vranje 23:00h 60 eur
Cena karte u jednom pravcu 50 eur
Mogucnost preuzimanja putnika sa svih usputnih benzinskih stanica i parkinga do granicnog prelaza Presevo.

Opisi smeštajnih kapaciteta:

Važne napomene:
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).Agencija organizator ,ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h),ulazak u apartmane najkasnije do 15,00h.
Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.
Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )
Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka.

Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

Vila Raptidis-
– Paket aranžman 10 noćenja sa uključenim autobuskim prevozom po osobi
– predsezona i podsezona
TERMINI 10.06.
20.06.
20.06.
30.06.
29.08
08.09
08.09.
18.09.
18.09.
28.09.
10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći
VILA RAPITIDIS – predsezona i podsezona
Studio 1/2 175* 200* 200* 170* 125*
Studio 1/3 160* 190* 180* 145* 110*
Studio 1/4 145* 175* 160* 125* 100*
Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom (umanjenja za sopstveni prevoz 30 eur)
Napomena: Korišćenje klima uredjaja je uz doplatu 3 eur /dan,cena boravišne takse je 0,5 eur po smeštajnoj jedinici i danu i plaća se na licu mesta.
Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
Vila Raptidis-
– Cene aranžmana sa sopstvenim prevozom
– najam studija za 10 noćenja
– sezona
TERMINI 30.06.
10.07.
10.07.
20.07.
20.07
30.07
30.07.
09.08.
09.08.
19.08.
19.08.
29.08
10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći 10 noći
VILA RAPITIDIS – sezona
Studio
od 2-4 osobe
550 600 650 650 650 550
Cene u tabeli su izrazene u eurima i odnose se na najam studija za 10 nocenja
Napomena: Korišćenje klima uredjaja je uz doplatu 3 eur /dan,cena boravisne takse je 0,5 eur po smestajnoj jedinici i danu i placa se na licu mesta.
Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

 

AC –klima uredjaj(besplatno ili uz doplatu u zavisnosti od vile), WF-bezični internet -koriscenje besplatno.

Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
TV- televizor, sa grčkim kanalima.

Studio- podrazumeva jednu sobu u kojoj se nalaze kreveti i u okviru koje je čajna kuhinja sa osnovnim posudjem, kupatilo, terasa.Apartman –podrazumeva odvojenu sobu u kojoj se nalaze kreveti, kuhinja sa osnovnim posudjem u kojoj se nalazi jedan ili dva kreveta., kupatilo, terasa.

Apartman dupleks –podrazumeva dve odvojene sobe u kojima se nalaze kreveti,čajna kuhinja sa osnovnim posudjem , kupatilo, terasa

Legenda: 1/2- dvokrevetni studio, 1/3 – trokrevetni studio, 1/4- četverokreveni studio.,1/5 dpl-petokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe, 1/6 dpl-šestokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe..

Mezoneta smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavace sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase.

Drugi, viši nivo ili sprat, su najcešce povezani kružmim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon. Izmedju nivo nema vrata.

Čajna kuhinja je opremljena osnovnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka, sudoperom, mini frižiderom i grejnim telom (rešo sa dve ringle).

-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz obezbeđen pribor za čišćenje.

Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri(ne menjaju se u toku smene), sapun, i toalet papir (osim ako nije navedeno u opisu smstajnih jedinica), promena posteljine je na pola smene (putnici dobijaju čistu posteljinu i sami je menjaju)

Kreveti u Grčkoj su različitih standarda:
-singl krevet je dužine 1.9m , a širine od 0,7m do 0,9m
-dupli- bracni krevet je dužine 1.9m, a širine od 1,2m do 1,4m