25. октобра 2019. Stavros 0 Comment

Leto

Vila Jorgos- se nalazi u centru Stavrosa ,50 m do glavnog setalista i 100m do plaze.Vila je u neposrednoj blizini supermarketa, pekara i prodavnica voca i povrca.

Vila poseduje veoma prostran dupleks apartman na drugom spratu  i sastoji se od dve odvojene spavace sobe,od kojih svaka poseduje klima uredjaj(bez doplate) i televizor sa srpskim programom.Posebnu kuhinju sa trpezarijskim stolom,kupatilo sa tus kabinom,fenom i peskirima,velika prostrana terasa  (oko 20 kvadrata) sa garniturom za sedenje.Zamena posteljine na pola smene.

Leto 

Vila Jorgos- se nalazi u centru Stavrosa ,50 m do glavnog setalista i 100m do plaze.Vila je u neposrednoj blizini supermarketa, pekara i prodavnica voca i povrca.

Vila poseduje veoma prostran dupleks apartman na drugom spratu  i sastoji se od dve odvojene spavace sobe,od kojih svaka poseduje klima uredjaj(bez doplate) i televizor sa srpskim programom.Posebnu kuhinju sa trpezarijskim stolom,kupatilo sa tus kabinom,fenom i peskirima,velika prostrana terasa  (oko 20 kvadrata) sa garniturom za sedenje.Zamena posteljine na pola smene.

Aranžman obuhvata
 Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja i usluge licenciranog pratioca grupe .
 Uslugu predstavnika agencije
 Troskovi organizacije i realizacije aranžmana

Aranžman ne obuhvata:
 Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 Individualne troškove
 boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka

PROGRAM PUTOVANJA autobuski prevoz
 1.dan –Polazak je dan ranije od početka smene iz tabele (cenovnik). Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga pored direkcije,, Laste,, u 19h, a sastanak putnika 30 minuta ranije. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi kraćeg odmora i graničnih formalnosti.
 2.dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 2.-11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 12.dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h, a polazak autobusa za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima.
13.dan –Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa

SOPSTVENI PREVOZ

Aranžman obuhvata
 Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 Uslugu predstavnika agencije
 troškovi organizacije i realizacije aranžmana

Aranžman ne obuhvata:
 Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 Individualne troškove
 boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka

PROGRAM PUTOVANJA sopstveni prevoz
 1.dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 1.-11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 11.dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h,

AUTOBUSKI PREVOZ:
Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume u tabelama koji predstavljaju početak korišćenja usluga.

Autobuski prevoz se vrši autobusima visoke turističke klase, visokopodni ili dabldeker (AC,TV).
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a.

Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku.

Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate.

Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika i uslovima ,, DDOR Novi Sad osiguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana.

POPUSTI:
• Deca u pratnji dve punoplative osobe:
•jedno dete od 0 – 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
•jedno dete od 2-10 godina u zajednickom lezaju ( u strukturi soba1/2,spava sa roditeljima),placa samo cenu autobuske karte.
• Putnici koji spajaju dve smene imaju umanjenje 30 EUR po osobi za drugu smenu;
• osobe na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju samo cenu autobuske karte

DOPLATE
• za jednu odraslu osobu 80 % od cene aranžmana
• za klima uređaj 3-10 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a čije korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
• za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana –doplata se vrši na licu mesta

USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS-a na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

 GOTOVINSKO PLAĆANJE:
Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.

 ČEKOVIMA GRAĐANA
Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem čekova na odloženo u jednakim mesečnim ratama počev od dana rezervacije do 10.12.2020. godine. ( dospeće rate 10-tog. u mesecu.)

 PLATNIM KARTICAMA,dina,visa maestro,mastercard ,
 -30% uplata akontacije,ostatak na 3-6 mesecnih rata bez kamate( banke postanske stedionice.)

 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM:
Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% ,a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama, shodno izdatoj fakturi do 10.12.2020 godine, (dospeće rate 10.-tog u mesecu)

 KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke

Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA

Važne napomene:
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.

Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

Agencija Bay travel ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.

Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h),ulazak u apartmane najkasnije do 15,00h.

Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.

Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije.

Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.

Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.

Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )

Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.

Predstavnik agencije je angažovan u cilju kvalitetnog ispunjenja obaveza organizatora i pružanja informacija i savetovanja vezanih za boravak i aktivnosti turista.

Sa gostima predstavnik komuicira redovnim dežurstvima kod naseg grčkog partnera ili kod smeštajnog objekta u vreme koje je unapred odredjene i objavljeno.

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, putnici su dužni da o tome obaveste predstavnika, popunjavanjem obrasca u pisanoj formi, (Prigovor na licu mesta), PRVOG dana boravka, da bi se na njih moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna nakon prvog dana boravka ili po povratku putnika – NEĆE BITI RAZMATRANE!

Predstavnika za sve hitne situacije (kvar ili nedostatak u smestaju, potreba za lekarom i slicno) kontaktirati OBAVEZNO regularnim pozivom. Predstavnik ne mora da koristi aplikacije poput Viber, Messenger, Skype…

Bay travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)

VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa,odnosno 7 dana pre početka putovanja putnici preuzimaju vaučer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.

Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Agencija zadržava pravo korekcije cene usled promena na monetarnom tržištu ili promene hotela ili prevoza.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Bay travel, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja turističke agencije Baytraveld.o.o.licenca br.OTP153/2020 izdata 01.02.2020 godine,kat. A20,koju je izdao APR Registar turizma, MB20366044 sa kojima su upoznati svi putnici pre sklapanja Prijave/Ugovora o putovanju, tek.racun:150-1849117-23 Direktna banka.
U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator-turisticka agencija Bay travel ima depozit u visini od 2500eur i garanciju putovanja u visini 200.000 eura u slučaju A) insolventnosti Organizatora, iB) naknade štete, obezbeđuje naknadu štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja, poUgovoruoGarancijiputovanjabroj 0035/2020od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacjom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300068642od 24.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”..

Program putovanja iz ovog cenovnika čine cenovnik /internet prezentacija www.bay-travel.rs i opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

SOPSTVENI PREVOZ

Vila Jorgos– najam apartmana za 10 noci /11dana

termini 18.05
02.06
02.06 12.06 12.06 22.06 22.06 02.07 02.07 12.07 12.07 22.07 22.07 01.08 01.08 11.08 11.08 21.08 21.08 31.08 31.08 10.09 10.09 20.09 20.09 30.10.
Tip smesta
15noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci 10noci
App dpl 1/5 250 350 400 540 600 675 775 775 775 650 570 400 250
App dpl/6 260 360 430 560 640 690 810 810 810 680 580 430 260
App dpl 1/7 280 380 490 580 680 735 875 875 875 725 595 460 280
Cene u tabeli su izražene u evrima i odnose se na najam apartmana  za 10 noći /11 dana
Napomena: Korišćenje klima uredjaja, ručnih peškira i interneta je bez doplate.

Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

 

AC –klima uredjaj(besplatno ili uz doplatu u zavisnosti od vile), WF-bezični internet -koriscenje besplatno.

Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
TV- televizor, sa grčkim kanalima.

Studio- podrazumeva jednu sobu u kojoj se nalaze kreveti i u okviru koje je čajna kuhinja sa osnovnim posudjem, kupatilo, terasa.

Apartman –podrazumeva odvojenu sobu u kojoj se nalaze kreveti, kuhinja sa osnovnim posudjem u kojoj se nalazi jedan ili dva kreveta., kupatilo, terasa.

Apartman dupleks –podrazumeva dve odvojene sobe u kojima se nalaze kreveti,čajna kuhinja sa osnovnim posudjem , kupatilo, terasa

Legenda: 1/2- dvokrevetni studio, 1/3 – trokrevetni studio, 1/4- četverokreveni studio.,1/5 dpl-petokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe, 1/6 dpl-šestokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe..

Mezoneta smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavace sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase.

Drugi, viši nivo ili sprat, su najcešce povezani kružmim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon. Izmedju nivo nema vrata.

Čajna kuhinja je opremljena osnovnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka, sudoperom, mini frižiderom i grejnim telom (rešo sa dve ringle).

-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz obezbeđen pribor za čišćenje.

Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri(ne menjaju se u toku smene), sapun, i toalet papir (osim ako nije navedeno u opisu smstajnih jedinica), promena posteljine je na pola smene (putnici dobijaju čistu posteljinu i sami je menjaju)

Kreveti u Grčkoj su različitih standarda:
-singl krevet je dužine 1.9m , a širine od 0,7m do 0,9m
-dupli- bracni krevet je dužine 1.9m, a širine od 1,2m do 1,4m

Mogućnost kupovine samo autobuske karte

AUTOBUSKI PREVOZ-PO OSOBI
RELACIJA ODRASLI DECA DO 10god Mesto polaska
Beograd-Stavros -Beograd 60 50
Niš-Stavros-Nis 50 45
Napomena: Cene su izražene u evrima i predstavljaju cenu autobuske povratne karte po osobi. Cena karte u jednom pravcu iznosi 45 eur  po osobi