10. јула 2018. Stavros 0 Comment

Leto 2019 Stavros

Vila Dimitris- nalazi se u glavnoj ulici, udaljena oko 300 m od plaze i centra mesta, u  neposrednoj blizini  veceg broja restorana,kafica ,mega marketa i manjih trgovinskih obekata. U ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studia na visokom prizemlju opremljena , francuskim i jednim klasicnim lezajem,kompletnom cajnom kuhinjom,kupatilom sa tus kadama i rucnim peskirima,TV sat rts1,WiFi  internetom,klima uredjajem uz doplatu ( 3 eura po danu) kao i prostranim terasama sa garniturom za sedenje.

Vila Dimitris-nalazi se u glavnoj ulici udaljena oko 300 m od plaze i centra mesta, u  neposrednoj blizini  veceg broja restorana,kafica ,mega marketa i manjih trgovinskih obekata. U ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studia na visokom prizemlju opremljena , francuskim i jednim klasicnim lezajem,kompletnom cajnom kuhinjom,kupatilom sa tus kadama i rucnim peskirima,TV sat rts1,WiFi  internetom,klima uredjajem uz doplatu ( 3 eura po danu) kao i prostranim terasama sa garniturom za sedenje. Na usluzi gostima u dvorištu vile se nalazi , manji lepo uredjen  prostor za druzenje i odmor uz  koriscenje zidanog rostilja kao i deo prostorija za odlaganje licnog prtljaga uz upotrebu  WC i kupatila tokom smene .Zamena posteljine i rucnih peskira  na pola smene,..

PROGRAM PUTOVANJA autobuski prevoz            

 • dan –Polazak je dan ranije od početka smene iz tabele (cenovnik). Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga SP Lasta (auto put Beograd-Niš) u 19h, a sastanak putnika 30 minuta ranije. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi kraćeg odmora i graničnih formalnosti.
 • dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • -11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h, a polazak autobusa za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna  vožnja  sa kraćim usputnim zadržavanjima.
 • dan –Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA sopstveni prevoz            

 • dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • -11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h,


AUTOBUSKI PREVOZ:

Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume u tabelama koji predstavljaju početak korišćenja usluga.

Autobuski prevoz se vrši autobusima visoke turističke klase, visokopodni ili dabldeker (AC,TV).

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika  i uslovima ,, DDOR Novi Sad osiguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge;
 • Dete od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaća 60 EUR i ima svoje sedište u autobusu;
  ·Popusti važe uz pratnju minimum dve odrasle osobe;
 • Putnici koji spajaju dve smene na autobuskom prevozu imaj u umanjenje 30 EUR po osobi za drugu smenu;

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši po srednjem zvanicnom kursu NBS na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

 • GOTOVINSKO PLAĆANJE:

Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.

 • ČEKOVIMA GRAĐANA

Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem čekova na odloženo u jednakim mesečnim ratama počev od dana rezervacije do 10.12.2019. godine.( dospeće rate  10-tog. u mesecu.)

 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM:

Prilikom rezervacije aranžmana  uplatom akontacije 30% ,a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama, shodno izdatoj fakturi do 10.12.2019 godine, (dospeće rate 10.-tog u mesecu)

 • KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke

Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST  PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA

Cenovnik br.4 od 30.07.2019.god

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja turističke agencije  Bay travel d.o.o.licenca br.OTP 11/2010 izdata 28.01.2010.godine sa kojima su upoznati svi putnici pre sklapanja Prijave/Ugovora o putovanju, tek.racun: 160-509324-48

Važne napomene:
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.

Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

Agencija  Bay travel ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h),ulazak u apartmane najkasnije do 15,00h.

Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.

Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.

Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.

Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )

Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Bay travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)

VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa,odnosno 20 dana pre početka putovanja putnici preuzimaju vaučer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo  da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Agencija zadržava pravo korekcije cene usled promena na monetarnom tržištu ili promene hotela ili prevoza. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Bay travel, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja .

Leto 2019

 

Vila Dimitris -sopstveni prevoz

termini 23.05 02.06
10noći
02.06 12.06
10noći
12.06 22.06
10noći
22.06 02.07
10noći
02.07 12.07
10noći
12.07 22.07
10noći
22.07 01.08
10noći
01.08 11.08
10noći
11.08 21.08
10noći
21.08 31.08
10noći
31.08 10.09
10noći
10.09 20.09
10noći
20.09 30.09
10noći
tip smeštaja
1/2 studio  130 170  240
300
320 375 440
440
440
400 310
 210 130 
1/3 studio  150  205  270
345 375
395  480
480 480
465
360  250  150
 Cene u tabeli su izražene u evrima i odnose se na najam studija za 10 noći /11 dana
Napomena: Korišćenje klima uredjaja je uz doplatu na licu mesta i iznosi 3eur dnevno
Besplatan wi-fi: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

popusti se ne odnose na pred i postsezonske paket aranžmane

Vila Dimitris-paket aranžman

termini 18.05
02.06
26.05
12.06
10.09
20.09
20.09
30.09
tip smeštaja
10 noći 17 noći 10 noći 10 noći
1/2 studio 79 145*   115 79
1/3 studio 75 135*   95 75
Napomena Cene u tabeli su izražene u evrima i predstavljaju cenu paket aranžmana sa uključenim autobuskim prevozom po osobi
*Smena od 26.05-12.06.2019 predstavlja cenu paket aranžmana za 17noći/18dana
AUTOBUSKI PREVOZ-PO OSOBI
RELACIJA ODRASLI DECA DO 10god Mesto polaska
Beograd-Stavros -Beograd 60 50 Parking SP Lasta auto put Bgd-Niš
Niš-Stavros-Nis 50 45 Preko puta motela Najs-autoput
Napomena: Cene su izražene u evrima i predstavljaju cenu autobuske povratne karte po osobi.

Cena karte u jednom pravcu iznosi 45 eur  po osobi

 

 

Aranžman obuhvata (za paket aranžmane)

 • Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • Autobuski prevoz na naznačenoj relaciji
 • Usluga pratioca grupe
 • Uslugu predstavnika agencije

 

Aranžman ne obuhvata:

 • Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 • higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka

 

Aranžman obuhvata(za sopstveni prevoz)

 • Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • Uslugu predstavnika agencije

 

Aranžman ne obuhvata:

 • Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 0.5 centi dnevno po smeštajnoj jedinici)
 • higijenu,čišćenje i zamenu posteljine tokom boravka