Stavros 2019 se nalazi u opštini Rentina na 70km od Soluna i pripada Solunskoj regiji

Smešten u zalivu Strimonikos, a u podnožju planine Holomontas, Stavros godinama privlači turste iz celog sveta.

Duga i široka peščana plaža, podeljena na dva dela, na plažu kod parka Platana i na gradsku plažu novog dela Stavrosa, kao i plitko i toplo more, odličan su izbor za porodično letovanje. Mnoštvo prodavnica, tavreni, velikih super marketa, uredjeno šetalište, dosta zabave za decu i odrasle, pored predivne plaže i more, Stavros svrstavaju u jednu od najpopularnijih destinacija za letovanje. ☀		

Stavros vila Colakis

0 Comment   Stavros  

Leto 2019 .Vila Colakis smestena na oko 160 m od lepo uredjene pescane plaze sa mnogobrojnim beach barovima,novije je gradnje i jedna od lepsih vila u tom delu Stavrosa
First minute popusti do -10%

Stavros vila Vaso

0 Comment   Stavros  

Leto 2019
Vila Vaso- je odlično pozicionirana, smeštena je u novom delu Stavrosa, preko puta nove crkve. Udaljena je od gradske plaže oko 120m, a od centra grada oko 250m. U našoj ponudi se nalaze četverokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na prvom spratu.

Stavros vila Dimitris

0 Comment   Stavros  

Leto 2019 Stavros
Vila Dimitris nalazi se u glavnoj ulici oko 300 m od plaze i centra mesta i u neposrednoj blizini i od veceg broja restorana,kafica ,mega marketa i manjih trznih obekata.
First minute popusti -10% na cenu najma studia za uplate u celosti

Stavros Vila Raptidis

0 Comment   Stavros  

Leto 2019
Vila Raptidis, smeštena na samoj obali, novog dela Stavros-a, od centra udaljena samo pet minuta laganog hoda.Vila novijeg datuma u svom sastavu raspolaže trokrevetnim studijima.