Dvorci Vojvodine i Čenejski salaši

0 Comment   Izleti Srbija 2019  

Podjite sa nama na turu na kojoj ćete čuti priču o usamljenim mestima koje predstavljaju pravu riznicu, o dvorcima Vojvodine koji su nastajali tokom XVIII, XIX i početkom XX veka a građeni su na velikim spahijskim imanjima.

Bajina Bašta, Tara i krstarenje rekom Drinom do Višegrada

0 Comment   Izleti Srbija 2019  

Pođite sa nama na dvodnevni izlet i doživite sve čari Zapadne Srbije, Nacionalnog parka Tara i obale Drine. Popnite se na Banjsku Stenu i uživajte u predivnom pogledu, provozajte se kanjonom Drine od čarobnog Perućca do čuvenog Andrićevog Višegra

Andrićgrad, Višegrad, Drvengrad, Šarganska osmica

0 Comment   Izleti Srbija 2019/ Srbija  

Dvodnevni program. Posetite Andrić grad i Mećavnik, dva graditeljska dela našeg čuvenog filmskog režisera, provozajte se Šarganskom osmicom, otkrijte Potpećku pećinu, uživajte u mini krstarenju Drinom.

Dvorci Vojvodine Carska bara i Belo blato

0 Comment   Izleti Srbija 2019/ Srbija  

Podjite na turu na kojoj ćete čuti priču o dvorcima Vojvodine koji su nastajali tokom XVIII i početkom XX veka. Uživajte u prirodi Carkse bare i specijalitetma najmultikulturalnijeg sela Vojvodine.

Smederevo, Viminacijum, Srebrno jezero

0 Comment   Izleti Srbija 2019/ Srbija  

Iskoristite dan i obiđite tvrđavu na Dunavu, otkrijte kako je izgledao rimski grad Viminacijum, uživajte na obali Srebrnog jezera…

Fruškogorska vinska tura

0 Comment   Izleti Srbija 2019/ Srbija  
Fruškogorska vinska tura   polasci:16.09//15.10//18.11//10.12.2017 Fruška Gora, nekada malo ostrvo u Panonskom moru a danas zaštitnica vojvođanske ravnice. Gospodarica vinograda, kraljica božanskog nektara vam priča bajku o vinima. Opis mestaLokacijaProgram putovanjaCenovnikNapomeneOpis mesta Posetite crkvu-mauzolej na Oplencu koja oduzima dah svojim čarobnim mozaicima, kopijama najlepših srpskih fresaka! Ništa manje zanimljivi nisu

Krstarenje Đerpapskom klisurom

0 Comment   Izleti Srbija 2019/ Srbija  

Zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decibela, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e).

Jednodnevni izlet Topola, Oplenac, pećina Risovača

0 Comment   Izleti Srbija 2019/ Srbija  

Zakoračite u prošlost i upoznajte istoriju kraljevske porodice Karađorđević i prvog srpskog ustanka, otkrijte tajne kraljevskih vina, istražite pećinu, uživajte u šumadijskim specijalitetima.

Izleti Srbija 2019

U srednjoj Evropi, na Balkanskom poluostrvu, na raskrsnici puteva smestila se Srbija. Po turističkim sadržajima može da parira najvećim svetskim destinacijama. Gradovi, planine, banje, sela, vodopadi, jezera, reke, prirodni rezervati, ostaviće vas bez daha i učiniti da još više zavolite svoju zemlju. Lotos travel će uskoro u svojoj ponudi imati za vas izlete i obilaske prelepih mesta po Srbiji. Pripremite se i u 2018. godini obiđite svoju zemlju i uživajte u njenim lepotama.