U podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora nalazi se PARALIA, najpoznatije i najpopularnije letovalište mnogobrojnih turista iz Srbije. Nekada malo, ribarsko pristanište za kratko vreme preraslo je u moderan, kosmopolitski grad spreman da u svakom trenutku ugosti brojne posetioce i ispuni baš sve uslove neophodne za kvalitetan i raznovrstan odmor.

Paralia pripada okrugu Pieria jednom od najlepših i najslikovitijih predela cele Grčke, koji pored izuzetne obale može da se pohvali prijatnom mediteranskom klimom i bogatom vegetacijom. Blizina Katerinija, velikog trgovačkog centra, od svega nekoliko kilometara udaljenosti, kao i Soluna, drugog po veličini grada, garantuju dinamičan odmor a, veliki broj prodavnica, taverni, barova i diskoteka kao i sadržaja za sve generacije učiniće Vaše letovanje nezaboravnim.

Vila Aristotelis Paralia leto 2020

0 Comment   Paralia 2020  

Paralia leto 2020
Vila Aristotelis je idealno locirana, nalazi se u centru mesta, u glavnoj ulici, na samoj plaži.
U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze na drugom spratu.

Vila Efi Paralia leto 2020

0 Comment   Paralia 2020  

Paralia leto 2020
Vila Efi je idealno locirana, nalazi se u centru mesta, u glavnoj ulici, na samoj plaži.
U našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze na prvom spratu.

Vila Adam Paralia leto 2020

0 Comment   Paralia 2020  

Leto 2020 Paralia
Vila Adam je dobro locirana, nalazi se u centru mesta, u neposrednoj blizini glavne ulice sa brojnim sadržajima ovog živopisnog letovališta, i udaljena je od plaže oko 70m.

Vila Erato Paralia leto 2020

0 Comment   Paralia 2020  

Paralia leto 2020
Vila Erato je odlično locirana, nalazi se u centru Paralije (oko 70m desno od crkve), u glavnoj ulici, na samom šetalištu. U neposrednoj blizini vile nalaze se brojni butici, prodavnice, restorani, taverne i barovi, a udaljena je od plaže oko 20m.

Vila Galaxias Paralia leto 2020

0 Comment   Paralia 2020  

Leto 2020 Paralia
Vila Galaxias Vila je idealno locirana, nalazi se u centru mesta, u glavnoj ulici, na samoj plaži.U našoj ponudi su dvokrevetna i trokreveta studia

Paralija 2020 / Grčka 2020

Paralija je smeštena u podnožju najviše grčke planine Olimp i jedno je od najpoznatijih letovališta oblasti Pieria. Udaljena je oko 60 kilometara od Soluna, a od svima poznatih grčkih letovališta Leptokarije i Nei Pori udaljenost je oko 30 km, a na samo 6 km od najpoznatijeg trgovačkog centra severne Grčke, Katerini.

Pogledajte našu ponudu za Stavros 2020 i Nea Vrasna 2020