Leto 2019 Grčka Olympic beach je letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljen je 70 km od Soluna, 8 km od grada Katerini i svega 2 km od Paralije.

Olympic beach odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana. Pešačka zona je prepuna butika, taverni, barova, rent-a-car agencija, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Olimpic Beach je manje i mirnije mesto od susedne Paralije, ali je šetalištem uz obalu povezan sa Paralijom koja nudi bogat noćni život, što ovu destinaciju čini još interesantnijom i atraktivnijom za mlade.

Centar letovališta Olympic Beach-a krasi predivan park, koji jednim delom uokviruje plažu, u drugom delu pruža celodnevnu zabavu u vidu kafeterija, restorana, poslastičarnica, taverni, raznih prodavnica i butika, a svoj središnji deo prepušta najmlađim gostima i njihovoj igri na igralištima. Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Jedan od poznatijih restorana je “Kimata” sa bogatom ponudom ribe i morskih plodova.

Olimpic beach vila Mardin leto 2019

0 Comment   Olimpic beach 2019  

Olimpic beach leto 2019-First minute popusti do 20%
Vila Mardin se nalazi u mirnom delu Olympic beach-a, blizu crkve i fudbalskog igrališta, udaljena je oko 400m od mora.
Vila Mardin house je izgrađena 2015.godine, sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene.

vila Olga Olimpic beach leto 2019

0 Comment   Olimpic beach 2019  

Olimpic beach leto 2019
Vila Olga se nalazi u četvrtoj paralelnoj ulici sa plažom u Olympic Beach-u. Udaljenost od plaže oko 180m. Ova relativno nova vila nalazi se nedaleko od plaže.
Ima lepo opremljene studije, sadrži dvorište, lift, recepciju, lobi.

Vila Hermes Olimpic beach leto 2019

0 Comment   Olimpic beach 2019/ Olimpska regija 2019  

Leto 2019 Olimpic beach
HERMES se nalazi na sjajnoj lokaciji u centralnom delu Olympic beach-a, na 90 m od plaže. Četvorospratna vila Hermes raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, poseduje recepciju, lift, prostoriju i toalet za poslednji dan boravka.

Olimpic beach vila Kristina leto 2019

0 Comment   Olimpic beach 2019  

Paralia leto 2019 First minute popusti do 22%
Vila Kristina se nalazi u mirnom delu Olympic Beach-a, preko puta crkve. Od plaže je udaljena oko 300m.Vila je moderno opremljena, u našoj ponudi se nalaze trokrevetni, četvorokrevetni i petokrevetni apartmani, koji se nalaze u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu.