Neos Marmaras / Grčka 2023

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca.

Marmaras apartmani 2023

Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda. Jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima  i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen  je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.

Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso – “Rajska plaža”, mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža – na čijem drugom kraju se nalazi jedan od najpoznatijih (i najskupljih) hotelskih kompleksa “Porto Caras”, što dovoljno govori o njoj i o Neos Marmarasu.

Pogledajte naše stranice Stavros 2023 i Nea vrasna 2023

VILA SISI / NEOS MARMARAS

0 Comment   Grčka apartmani/ Halkidiki Sitonija/ Leto 2024/ Neos Marmaras  

Vila Sisi se nalazi na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300 m od gradske plaže. U neposrednoj blizini dobro opremljenog supermarketa kao i taverni.

VILA SULTANA / NEOS MARMARAS

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila Sultana je locirana u prvom redu, na svega 50 metara od gradske plaže.
Zbog izuzetno dobre pozicije, vila Sultana je preporuka za sve kategorije turista.

VILA ANESIS / NEOS MARMARAS

0 Comment   Neos Marmaras  

VILA ANESIS NEOS MARMARAS

VILA TEODOSIS / NEOS MARMARAS

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila Teodosis se nalazi u strogom centru Neos Marmarasa. Od mora je udaljena 50m a od gradske plaže je udaljena 450 m.

VILA NEFELI / NEOS MARMARAS

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila Todoros se nalazi na samoj obali na pešačkoj zoni; u neposrednoj blizini mesta odakle kreće brodić za Porto Carras, , na 800m od prelepe peščane plaže

VILA ALFA ALFA / NEOS MARMARAS

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila je odlicno pozicionirana, na oko 30 metara od gradske plaže. Nalazi se u neposrednoj blizini igrališta, marketa i restorana.