Neos Marmaras / Grčka 2022

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca.

Marmaras apartmani 2022

Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda. Jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima  i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen  je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.

Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso – “Rajska plaža”, mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža – na čijem drugom kraju se nalazi jedan od najpoznatijih (i najskupljih) hotelskih kompleksa “Porto Caras”, što dovoljno govori o njoj i o Neos Marmarasu.

Pogledajte naše stranice Stavros 2020 i Nea vrasna 2020

Vila Smaragda Neos Marmaras

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila Smaragda se nalazi u neposrednoj blizini I centra. Od Paradiso plaže je udaljena 800m.
U ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija I svaka od njih ima pogled na more

Vila Kapetanos Neos Marmaras

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila Kapetanos
Vila je odlicno pozicionirana. Nalazi se kod drugog centra. Od obale I šetališta je udaljena svega 100 metara, a od gradske plaže 500 metara.

Vila Vula Neos Marmaras

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila Vula Nalazi se na odličnoj lokaciji, u II centru Neos Marmarasa, na šetalištu pored mora. Udaljena je 350 metara od gradske plaže.

Vila Todoros Neos Marmaras

0 Comment   Neos Marmaras  

Vila Todoros se nalazi na samoj obali na pešačkoj zoni; u neposrednoj blizini mesta odakle kreće brodić za Porto Carras, , na 800m od prelepe peščane plaže

Hotel Porto Carras Sithonia 5* Neos Marmaras

0 Comment   Neos Marmaras  
/ Opis mestaLokacijaGalerijaOpis mesta Hotel Porto Carras Sithonia 5*, udaljen dva kilometra od mesta Neos Marmaras i 120 kilometara od Soluna, hotel je smešten na peščanoj plaži i gostima su na raspolaganju svi sadržaji kompeksa Porto Carras Resort. Hotel sadrži: recepciju,četiri restorana, dve taverne, cafe, sadržaji kompleksa:  bazeni na otvorenom, poslastičarnica, [...]