Nea Plagia vila Aleka leto 2019

0 Comment   Nea Plagia  

Leto 2019 First minute popusti do 15%
Nalazi se u mirnom delu Nea Plaje na oko 80 m od uređene plaže. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Apartman se nalazi na prvom spratu. Neki studiji imaju bočni pogled na more. Svi imaju televizor, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Letovanje 2021/ Nea Plagia 2021: vile, apartmani, hoteli

Obalsko ribarsko seoce i vikend naselje Nea Plagia (grčki:Νέα Πλάγια) – u uobičajenom govoru

Plaja leži u zalivu Thermaikos i udaljeno je svega 48 km od Soluna sa kojim je povezano redovnim autobuskim linijama, ima izuzetan geografski položaj zahvaljujuči blizini tog velikog grada, kao i turistički veoma razvijenih poluostrvskih „krakova“ Halkidikija, Kassandre i Sitonije. Nalazi se uz veoma važnu saobraćajnu komunikacijui-nedaleko od nacionalnog autoputa GR-67 Solun-Nea Moudania.

Pogledajte našu ponudu na stranicama Stavreos leto 2020i  Nea Vrasna 2020

Nea Plagiu su osnovali doseljenici iz Male Azije (istočna Trakija) 1924 godine, gradeći je na močvarnom zemljištu nedaleko od poseda manastira Karmani čiji su monasi dali nesebičnu podršku i pomoć u gradnji. Današnja Nea Plagia pripada opštini Triglia, ima oko 1200 stalnih žitelja koji naplodnim njivama u okruženju uzgajaju masline, dinje, grožđe. Selo slavi Sv.Đorđa i smatra ga zaštitnikom.