Asprovalta 2018

Grčka  Asprovalta apartmani 2018 • Grčka apartmani 2018 • Jedno od najpopularnih letovališta u severnom delu Grčke je upravo Asprovalta. Smeštena u Solunskoj regiji, u zalivu Strimonikos, Asprovalta je udaljena oko 80km od Soluna. Asprovaltu odlikuje duga peščana plaža sa beach barovima kao i šetalište koje se prostire duž plaže. Uredjeno šetalište na kome se nalaze mnogobrojne radnje, taverne, restorani i ostali sadržaji za zabavu, upravo čine da Vam u Asprovalti nikad ne bude dosadno. Odličan izbor za sve kategorije turista, jer u Asprovalti se može naći za svakoga po nešto. Uredjeni parkovi za decu, tereni za sport i rekreaciju, mnogobrojne radnje za shoping, diskoteka, veliki marketi, odličan hotelski i apartmanski smeštaj, uredjena plaža, toplo i čisto more su karakteristike koje Asprovaltu izdvajaju od drugih letovališta. • ☀ Odlučite se za odmor u najpovoljnijem apartmanskom smeštaju u Grčkoj • Pogledajte našu ponudu za letovanje u apartmanskom smeštaju u Asprovalti  

Asprovalta vila Panorama

vila panorama asprovalta 3832

Leto 2018
Vila Panorama je dobro locirana, nalazi se u centru mesta Asprovalta i udaljena je oko 150m od najbliže plaže.Poseduje privatan parking i kafeteriju u okviru kuće. Okružena je lepim dvorištem, sa bujnom vegetacijom. U našoj ponudi imamo dvokrevetna i trokrevetna studija, koja se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svaka od smeštajnih jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

 

Nastavi sa čitanjem

Asprovalta vila Levantes

Levantes spolja 11Leto 2018
Vila Levantes je novouređeni objekat koji se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na oko 80m udaljenosti od plaže. Ova moderno opremljena vila poseduje četvorokrevetne mezonete smeštene u prizemlju, kao i šestokrevetne apartmane smeštene na prvom spratu objekta. Mezonete poseduju po jedan bračni krevet u prizemlju i na galeriji, dok apartmani imaju dva bračna kreveta u jednoj, i još jedan bračni krevet u drugoj sobi. Sve smeštajne jedinice vile Levantes opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje (kod mezoneta, terase su ulaznog tipa). Zamenu posteljine i peškira vrše sami korisnici na pola smene, i sami održavaju čistoću smeštajnih jedinica.

Nastavi sa čitanjem

Asprovalta vila Aliston

Vila Aliston 1Leto 2018
Vila Aliston je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u mirnom delu Asprovalte, na oko 60m udaljenosti od plaže. Ova veoma moderno uređena vila poseduje trokrevetne studije, smeštene u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice vile Aliston opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i ulaznom terasom sa garniturom za sedenje. Zamenu posteljine i peškira vrše sami korisnici na pola smene, i sami održavaju čistoću smeštajnih jedinica. Veličina studija je cca 18-20m2 + terasa.
Vila Aliston nema sopstveni parking.

Nastavi sa čitanjem

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo