Leptokaria 2018

Grčka  Leptokaria apartmani 2018 • Grčka apartmani 2018 • Smeštena na obali Egejskog mora, a u podnožju planine bogova Olimpa, Leptokarija je poznato letovalište koje je udaljeno 90km jugozapadno od Soluna na putu ka Atini. Kristalno čisto more i prelepa plaža, kao strujanje planinskih i morskih vetrova, čine da se posetioci Leptokarija osećaju prijatno. Ulice su prepune taverni, restorana, marketa i drugih objekata za zabavu i shoping, što čini Leptokariju odličnim izborom za odmor svih kategorija turista •  ☀ Odlučite se za odmor u najpovoljnijem apartmanskom smeštaju u Grčkoj • Pogledajte našu ponudu za letovanje u apartmanskom smeštaju • Apartmani Leptokaria  

Leptokaria vila Atrium

vila atrium leptokaria 37

Leto 2018 - 5%popust za uplate u celosti

ATRIUM je noviji objekat koji se nalazi u mirnom delu Leptokarije, na oko 190 m od plaže. U dvorištu vile se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama, čije korišćenje je uključeno u cenu.
U objektu se nalaze dvokrevetni, trokrevetni i četvorkrevetni studiji na visokom prizemlju, prvom i drugom spratu. Sve sobe poseduju TV, kuhinju, kupatilo i terasu. Gostima je na raspolaganju besplatan internet u holu objekta, kod recepcije. Klima uređaj je uključen u cenu. Posteljina se menja jednom u toku smene. Objekat ne poseduje peškire.
Ispred samog objekta na ulici postoji mogućnost parkiranja.

Nastavi sa čitanjem

Leptokaria Vila La Vou

31

leto 2018 -

LEPTOKARIA - Vila “ LA VOU ” - Potpuno renovirana vila za sezonu 2012. sa lepim ograđenim dvorištem, nalazi se 70m od mora. Objekat poseduje 1/2, 1/3 studije i 1/4, 1/5 apartmane. Svaki studio I apartman ima određeni broj singl kreveta, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj koji je uračunat u cenu u julu i avgustu, dok se u junu i septembru plaća 5 eur po danu ( u apartmanima se nalaze 2 klima uređaja). Usluga je na bazi najma studija/apartmana.

Nastavi sa čitanjem

Leptokaria Vila Apolon

Vila ApolonLeto 2018 -
Vila Apolon se nalazi u mirnom delu Leptokarije, na oko 190m udaljenosti od plaže. Sastoji se od trokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu vile. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa tri kreveta,kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (uračunat u cenu) i TV-om.U okviru objekta se nalazi recepcija sa holom (besplatan wireless internet oko recepcije). Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Vila Apolon nema sopstveni parking. Napomena:Zamena posteljine se vršina pola smene

Nastavi sa čitanjem

Leptokaria Vila Lazaros

vila Lazaros 13Leto 2018 -
Vila Lazaros se nalazi u mirnom delu Leptokarije, naoko 160m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju i na prvom i drugom spratu vile. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa dva, tri ili četiri kreveta(u pojedinim smeštajnim jedinicama, četvrti krevet je izdvojen u posebnoj maloj sobi), kupatilo (jedan od studija ima manje kupatilo sa kosim plafonom – posebno naglašeno u cenovniku) i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (korišćenje uz doplatu na licu mesta prema cenovniku), TV-om i wireless interenetom. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Vila Lazaros nema sopstveni parking.

Nastavi sa čitanjem

Leptokaria Vila Siros

vila Sirios LeptokariaLeto 2018 -10%popust za rane uplate u celosti
Vila SIROS (Apart- hotel SIROS) se nalazi na odličnoj lokaciji, udaljena od plaže oko 100 m (1-2 minuta hoda). Studiji sadrže spavaći deo sa odgovarajućim brojem ležajeva (francuski ili standardni), opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, klimu i TV. Posteljina se menja na pet dana. Upotreba klime se plaća 3 eur dnevno po studiju. U sastavu objekta je recepcija kao i kafe bar zatvorenog tipa, sa izuzetno povoljnim cenama.
Vila poseduje sopstveni parking (za goste hotela cena je 1eur dnevno).

Nastavi sa čitanjem

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo