Hotel Calypso 3* Hanioti

Calypso7Hotel Calypso 3* nalazi se 150 metara od peščano šljunkovite plaže, udaljen od centra Haniotia oko 150 metara, smešten na istočnoj obali Kasandre, udaljen je od Soluna 100 kilometara.
Od dodatnih sadržaja koje hotel pruža gostima su: recepcija, lobi bar sa velikim SAT TV-om, restoran, bazen na otvorenom, bar kraj bazena, snek bar, večernja zabava, sef, pikado, menjačnica.

 

 

Nastavi sa čitanjem

Hotel Sousouras 3* Hanioti

sousouras3Hotel Sousouras 3*, nalazi se 100 metara od mesta Hanioti, na peščano šljunkovitoj plaži. Hotel od dodatnog sadržaja nudi gostima: recepciju, restoran, bar, bar kraj bazena, caffe, dečiji bazen, baštu, bar na plaži, šnek bar, otvorieni bazen, mini klub za decu, dečije igralište, video igrice, mogućnost bavljenja sportovima na vodi.
Hotel se sastoji od glavne zgrade, i nekoliko velikih bungalova gde su rasporedjene smeštajne jedinice.

 

Nastavi sa čitanjem

Hotel Grand Otel 4* Hanioti

Grand Otel2Hotel Grand Otel 4* nalazi se od centra Haniotia oko 150 metara, smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži,na istočnoj obali Kassandre, udaljen od Soluna oko 100 kilometara.
Hotel od sadržaja ima: recepciju, glavni restoran, bar na bazenu, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima (plaćaju se za goste koji korste HB uslugu, za goste sa ALL inclusive je besplatno), menjačnicu, internet, rent a var, masaže, stoni tenis, pakring (plaća se)
Hotelska zgrada ima dva krila u kojima je smešteno 135 soba

 

Nastavi sa čitanjem

Hotel Alexander The Great 4* Kriopigi

alexandar the great2Hotel Alexander The Great 4* smešten izmedju mesta Kalithea i Kriopigi, udaljen od Kriopigi oko 2 kilometra, nalazi se na samoj plaži.
Hotel se sastoji od glavne zgrade i bungalova i sadrži 210 soba:
Hotel u svom sastavu od dodatnog sadržaja ima: recepciju, restoran, tavernu, tri bara, bazen, bazen za decu, igralište za decu, internet kutak, spa tretmani, teren za tenis, odbojku i košarku, prodavnica, sportova na vodi, organizovana animacija gostiju.

Nastavi sa čitanjem

Hotel Kassandra Palace 4* Kriopigi

kassandra palace1Hotel Kassandra Palace 4* nalazi se 1,5 kilometara od mesta Kriopigi, na peščanoj plaži,smešten u parku od oko 7 ha, okružen borovima i maslinjacima na istočnoj obali Kasandre, udaljen od Soluna 90 kilometara.
Hotel je renoviran 2009 godine i raspolaže sa 300 soba.

 

 

Nastavi sa čitanjem

Athos Palace 4* Kalithea

Atos palaceHotel Athos Palace 4* udaljen je od mesta Kalithea oko 2 kilometra, na istočnoj obali Kasandre, oko 85 kilometara od Soluna,hotel se nalazi se  peščanoj plaži.
Hotel raspolaže sa recepcijom, restoranom, a la carte restoranom, sa dva otvorena bazena i jednim zatvorenim bazenom, tavernom, cafe i shek barom, piano barom, kongresnom dvoranom, frizerskim salonom, spa centrom,suna,  bioskopom na otvorenom, dečijim igralištem, programom za animaciju gostiju, gostima je na raspolaganju servis za pranje veša, bina za pozorišne predstave, teren za tenis, stoni tenis,pikado, košarku, teretana, sportovi na vodi, odbojka na plaži, pakring.

 

Nastavi sa čitanjem

Pallini beach 4* Kalithea

Pallini Beach1Hotel Pallini beach 4*  nalazi se pored Athos Palace hotela, na peščanoj plaži, dva kilometra od Kalithea, na istočnoj obali Kasandre, na 85 kilometra od Soluna.
Hotel raspolaže sa recepcijom, restoranom i barovima, dečijim igralištem, otvorenim i zatvorenim bazenom, saunom,masažom, diskotekom. Hotel gostima nudi zabavu sportova na vodi, odbojke na plaži, vaterpolo, pikado, bilijar, animaciju, bioskop na otvorenom, internet kutak. U svojoj ponudi hotel sadrži i mini market,nekoliko prodavnica,menjačnicu, parking, kao i uslugu servisa za pranje rublja.

 

Nastavi sa čitanjem

Simantro beach 4* Nea Fokea

Simantro BeachHotel Simantro beach 4* nalazi se 12 kilometara udaljen od mesta Nea Fokea, na peščanoj plaži, smešten za zapadnoj obali Kasandre u oblasti Sani.
Hotel raspolaže sa 346 renoviranih soba u nekoliko hotelskih zgrada u okviru kompleksa.
Hotel u svom sastavu ima: recepciju, dva restorana, četiri bara, tavernu na plaži, dva otvorena i jedan zatvoren bazen, dečiji bazen, igrališe, mini market, internet kutak, spa, masaže, teretanu, teren za tenis, stoni tenis, teren za fudbal, aerobik, diskoteku, servis za pranje veša, menjačnicu, rent a car, parking,sportovi na vodi.

 

Nastavi sa čitanjem

Hotel Portes beach 4* Nea Potidea

Hotel Portes beach 4*, smešten naPortes beach peščano sljunkovitoj plaži, u blizini hotela Istion Club, na 2,5 km od  mesta Nea Potidea, i severnog dela zapadene obale poluostrva Kasandre, udaljen od Soluna 60 kilometara i 5 kilometara od Nea Mudanje. Hotel raspolaže sa 183 sobe i sastoji se od glavne zgrade i bungalova smeštenih u prelepom vrtu. Hotel u svom sastavu ima: recepciju, glavni restoran, otvoreni bazen, bar, tavernu pored bazena, diskoteku, zlataru, servis za pranje veša, mini parket, TV salu, internet, gostima je na raspolaganju i časovi aerobika, kao i tereni za odbojku na pesku, teretana, sauna, stoni tenis, bilijar i sportovi na 

Nastavi sa čitanjem

  • 1
  • 2

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo