Leptokaria 2023

Leptokaria je letovalište smešteno na 90 km jugozapadno od Soluna i na najlepšem delu obale u podnožju planine Olimp. Mesto je uz novi autoput za grčku prestonicu Atinu, samo 30 km južno od Paralije, i pruža turistima svih generacija idealne uslove za ugodan letnji odmor.

Leptokarija je mesto sa prelepom plažom, prelepo more i ljubazne i uvek dobro raspoložene ljude. Leptokaria je mirno letovalište, i zato oni koji traže dinamičan odmor sa ludim noćnim provodom i zabavama u diskotekama u ovom mestu toga nema. Ovo mesto je idealno kako za roditelje sa malom decom, za letovanje cele porodice, svakako je pogodno i za letovanje mladih. Turistička ponuda koju pruža mesto je svakako vrlo interesantna svaki posetilac će ovde naći nešto što ga zanima.

Pogledajte našu ponudu na stranici Stavros 2023 i Nea Vrasna 2023

Leptokaria Vila Filoxenia

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Filoxenia se nalazi na 50m od plaže. Poseduje recepciju, raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i petokrevetnim duplex apartmanima.

VILA LINDA STUDIOS & POOL / LEPTOKARIA

0 Comment   Leptokaria 2023  

VILA LINDA STUDIOS & POOL se nalazi u centralnom delu Leptokarie, u blizini marketa Masutis, a udaljena je 80 m od mora.

Leptokaria vila Martina

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Matina nalazi se u strogom centru Leptokarije, na oko 150 m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na drugom spratu.

Leptokaria Vila Apolon

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Apolon se nalazi u mirnom delu Leptokarije, na oko 190m udaljenosti od plaže.Sastoji se od trokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu vile.

Leptokaria vila Lazaros

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Lazaros se nalazi u mirnom delu Leptokarije, na oko 160m udaljenosti od plaže.Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju i na prvom i drugom spratu vile.

Leptokaria vila Dias Lux

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Dias lux ce biti u potpunosti renovirana za sezonu 2018.Nalazi se u strogom centru Leptokarije, na svega 20 m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, cetvorokrevetnim studijima i petokrevetnim apartmanima.

Leptokaria vila Maria

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Maria se nalazi u centralnom delu Leptokarije, na oko 450m udaljenosti od plaže.Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze na prvom i drugom spratu vile

Leptokaria vila Elvina

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Elvina se nalazi na 50m udaljenosti od plaže.Vila poseduje manji lobi i recepciju, a raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima od kojih svaki poseduje terasu, kuhinju, kupatilo, TV i klimu

Leptokaria vila Atanasios

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Atanasios se nalazi na oko 20 metara udaljenosti od peščane plaže. Raspolaže dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem, koji se nalaze na prvom spratu.

Leptokaria vila Filoxenia beach

0 Comment   Leptokaria 2023  

Leptokaria
Aparthotel Filoxenia Beach se nalazi na 100 m od plaže.
U prizemlju hotela se nalazi recepcija, restoran i kafe bar. Hotel raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima.