Leptokaria 2023

Leptokaria je letovalište smešteno na 90 km jugozapadno od Soluna i na najlepšem delu obale u podnožju planine Olimp. Mesto je uz novi autoput za grčku prestonicu Atinu, samo 30 km južno od Paralije, i pruža turistima svih generacija idealne uslove za ugodan letnji odmor.

Leptokarija je mesto sa prelepom plažom, prelepo more i ljubazne i uvek dobro raspoložene ljude. Leptokaria je mirno letovalište, i zato oni koji traže dinamičan odmor sa ludim noćnim provodom i zabavama u diskotekama u ovom mestu toga nema. Ovo mesto je idealno kako za roditelje sa malom decom, za letovanje cele porodice, svakako je pogodno i za letovanje mladih. Turistička ponuda koju pruža mesto je svakako vrlo interesantna svaki posetilac će ovde naći nešto što ga zanima.

Pogledajte našu ponudu na stranici Stavros 2023 i Nea Vrasna 2023

HOTEL FILOXENIA

0 Comment   Grčka apartmani/ Leptokaria 2023/ Leto 2023  

Filoksenia je favorit mnogih gostiju, sa odličnim odnosom kvaliteta i cene.

VILA LINDA STUDIOS & POOL / LEPTOKARIA

0 Comment   Leptokaria 2023  

VILA LINDA STUDIOS & POOL se nalazi u centralnom delu Leptokarie, u blizini marketa Masutis, a udaljena je 80 m od mora.

VILA FILIPOS / LEPTOKARIA

0 Comment   Leptokaria 2023  

Vila Filipos  je objekat koji je u potpunosti renoviran i moderno opremljen. U našoj ponudi su dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna studija, koja se nalaze na prvom spratu.