VILA HRISA / KOKINO NERO

0 Comment   Kokino Nero 2023  
OpisCeneGalerijaProgram putovanjaNapomeneLokacijaOpis Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu Lokacija: Vila je udaljena 150 m od plaže, nalazi se u samom centru mesta. Opis: U našoj ponudi su studija, namenjena  za smeštaj od 2 do 4 osobe, koji se nalaze na drugom spratu. Svaki studio ima opremljenu kuhinju, [...]

VILA KATARINA 2 / KOKINO NERO

0 Comment   Kokino Nero 2023  

 Raspolaže moderno opremljenim studijima, koji su raspoređeni u dve zgrade razdvojene prilaznim putem do plaže (na kom je zabranjeno parkiranje vozila). Parking za goste vile nalazi se u neposrednoj blizini.

VILA IVONA / KOKINO NERO

0 Comment   Kokino Nero 2023  

Apartmani u našoj ponudi su namenjeni za smeštaj od dve do tri osobe i nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu…

VILA AVLI / KOKINO NERO

0 Comment   Kokino Nero 2023  

Svi studiji se nalaze na prvom spratu i imaju dva francuska ležaja (po grčkim standardima, širine 120cm) namenjena za smeštaj dve do tri osobe.

VILA MUSES / KOKINO NERO

0 Comment   Grčka apartmani/ Kokino Nero 2023/ Leto 2023  
OpisCene 11/10Program putovanjaNapomeneGalerijaOpis Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu Lokacija: Vila je udaljena od plaže oko 50m. Opis: Svi studiji se nalaze na prizemlju i na prvom spratu i imaju dva francuska ležaja (po grčkim standardima, širine 120cm) namenjena za smeštaj dve do tri osobe. Skromnije su [...]

VILA OASIS / KOKINO NERO

0 Comment   Kokino Nero 2023  

Vila je udaljena od plaže oko 120m.
Svi studiji i apartmani se nalaze na prvom spratu i imaju dva francuska ležaja (po grčkim standardima, širine 110cm)

VILA ELEFTERIA / KOKINO NERO

0 Comment   Kokino Nero 2023  

Vila Elefteria ima lepu, veliku baštu sa roštiljem i pogledom na more u pozadini, udaljena je od plaže oko 120m.
Svi apartmani se nalaze u prizemlju i imaju dva francuska ležaja

VILA PANOS / KOKINO NERO

0 Comment   Kokino Nero 2023  

Vila je odlično pozicionirana i nalazi se u centru mesta, preko puta plaže, udaljena oko 30 metara od mora, ima dvorište okruženo zelenilom. U neposrednoj blizini se nalazi taverna (pored vile) i još nekoliko restorana i lokala.

Kokino Nero 2023

je letovalište u oblasti Larisa, koje se nalazi na oko 40 km od njenog glavnog grada, i oko 36km od Nei Porija.

Mesto, čije ime u prevodu znači crvena voda, je nazvano po izvorima u njegovoj blizini odakle izvire voda sa visokim procentom gvožđa. Ime je dobilo po izvorima mineralne vode sa visokim procentom gvožđa.

Mesto je čuveno po svom banjskom turizmu još sa početka XX veka. Lepo i mirno mesto sa puno drveća i hladovine – idealno je za odmor i samo odmor.

Mesto ima dve prodavnice, jednu pekaru i par restorana na plaži. Mir, tišina i utisak da ste negde van civilizacije – to je Kokino Nero. Šljunkovita plaža sa neverovatno bistrom i čistom vodom. Odmah pored je Platia Ammos – velika peščana plaža.

Mesto je još 1912. godine postalo turističko, kada su ga zbog mineralne vode, koja blagotovrno deluje na zdravlje turisti počeli da posećuju i uživaju u njenim blagodetima. Mineralna voda koja dolazi sa planine sadrži visok stepen gvožđa i preporučuje za probavu, povećanje hemoglobina, disajne tegobe, lečenje impotencije…
Nakon Prvog svetskog rata mesto praktično biva zaboravljeno, sve do početka 21. veka kada ponovo počinju da ga osvajaju turisti prvenstveno iz Poljske. Malom broju posetilaca, pored dobrih predispozicija (čisto more, plaže po svačijem ukusu, mineralne vode…)

Kokkino Nero može da zahvali tome što je van glavnog putnog pravca Solun – Atina.

More je čisto i toplo, boja se menja od tirkizne, zelene, plave pa sve do tamne. Plaža je šljunkovito-kamenita. U neposrednoj blizini Kokino Nera, na samo 2-3 km udaljenosti, nalaze se dve veće plaže – nestvarno lepa Platia Amos i prilično živahna Kucupija, sa nekoliko beach barova. Ovde ćete naći sve što Vam je potrebno, postoje dve pekare/poslastičarnice, prodavnice, mesare, taverne i par kafića, a svakog dana kroz Kokino Nero prolazi kamiončić sa svežim voćem i povrćem. Boravkom u ovom mestu Vaša koža će postati prelepa jer se u mestu nalaze bazeni sa mineralnim lekovitim blatom i vodom, koji su nezaobilazna stanica svakog turiste. Za ljubitelje prirode i avanturiste, ovo je idealna destinacija, jer ovde mogu uživati u netaknutoj prirodi, u ronjenju, šetnji planinskim stazama, paraglajdingu, vožnji bicikla ili kanua, a u izuzetnoj klisuri Kalipso, iznad samog mesta, nalazi se najveći vodopad planine Osa, visok 70 m.

Pogledajte naše ponude za Stavros 2022 i Nea Vrasna  2022