Hotel Kassandra Palace 4* Kriopigi

0 Comment   Kasandra hoteli  
Opis hotelaLokacijaGalerijaOpis hotela Hotel Kassandra Palace 4* nalazi se 1,5 kilometara od mesta Kriopigi, na peščanoj plaži,smešten u parku od oko 7 ha, okružen borovima i maslinjacima na istočnoj obali Kasandre, udaljen od Soluna 90 kilometara. Hotel u svom sastavu poseduje: recepciju, restoran, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, bar kraj bazena,

Hotel Sousouras 3* Hanioti

0 Comment   Kasandra hoteli  
Opis hotelaLokacijaGalerijaOpis hotela Hotel Sousouras 3*, nalazi se 100 metara od mesta Hanioti, na peščano šljunkovitoj plaži. Hotel od dodatnog sadržaja nudi gostima: recepciju, restoran, bar, bar kraj bazena, caffe, dečiji bazen, baštu, bar na plaži, šnek bar, otvorieni bazen, mini klub za decu, dečije igralište, video igrice, mogućnost bavljenja

Hotel Calypso 3* Hanioti

0 Comment   Kasandra hoteli  
Opis hotelaLokacijaGalerijaOpis hotela Hotel Calypso 3* nalazi se 150 metara od peščano šljunkovite plaže, udaljen od centra Haniotia oko 150 metara, smešten na istočnoj obali Kasandre, udaljen je od Soluna 100 kilometara. Od dodatnih sadržaja koje hotel pruža gostima su: recepcija, lobi bar sa velikim SAT TV-om, restoran, bazen na

Kasandra hoteli 2019

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani “prvi prst” Halkidikija.

Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane.

More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena “Plavom zastavicom”

Turistička mesta se na Kasandri protežu u nizu, od Nea Fokee, Afitosa, Kalitee, Kriopigija, preko Polihrona, Haniotija i Pefkohorija do Nea Skionia, Posidija i Furke.

Sva mesta su odlično povezana pa se možete slobodno upustiti u avanturu obilaska ovog poluostrva koje vam osim uživanja u sunčanju i kupanju i noćnog provoda nudi i mogućnost da proširite svoje znanje o kulturi i istoriji.

Budući da je najbliža regija Solunu, Kasandra je turistički najrazvijenija.

Umesto malih ribarskih sela ona je sada prošarana hotelima i blokovima apartmana, što je učinilo čuda za lokalnu ekonomiju Halkidikija. To je možda izmenilo opis mesta, ali budući da se radi o većem prostoru, možete lako pronaći i mesta koja su još uvek tradicionlana i čuvaju svoj stari izgled.