Hotel Kassandra Palace 4* Kriopigi

0 Comment   Kasandra hoteli  

Slične ponude Hotel Calypso 3* Hanioti views 64 Hotel Sousouras 3* Hanioti views 62

Hotel Sousouras 3* Hanioti

0 Comment   Kasandra hoteli  

Slične ponude Hotel Calypso 3* Hanioti views 64 Hotel Kassandra Palace 4* Kriopigi views 63

Hotel Calypso 3* Hanioti

0 Comment   Kasandra hoteli  

Slične ponude Hotel Kassandra Palace 4* Kriopigi views 63 Hotel Sousouras 3* Hanioti views 62

Kasandra hoteli 2019

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani “prvi prst” Halkidikija.

Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane.

More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena “Plavom zastavicom”

Turistička mesta se na Kasandri protežu u nizu, od Nea Fokee, Afitosa, Kalitee, Kriopigija, preko Polihrona, Haniotija i Pefkohorija do Nea Skionia, Posidija i Furke.

Sva mesta su odlično povezana pa se možete slobodno upustiti u avanturu obilaska ovog poluostrva koje vam osim uživanja u sunčanju i kupanju i noćnog provoda nudi i mogućnost da proširite svoje znanje o kulturi i istoriji.

Budući da je najbliža regija Solunu, Kasandra je turistički najrazvijenija.

Umesto malih ribarskih sela ona je sada prošarana hotelima i blokovima apartmana, što je učinilo čuda za lokalnu ekonomiju Halkidikija. To je možda izmenilo opis mesta, ali budući da se radi o većem prostoru, možete lako pronaći i mesta koja su još uvek tradicionlana i čuvaju svoj stari izgled.