8. avgusta 2018. Slovenija zimovanje 2019 0 Comment

Nekadašnji hotel Larix, udaljen 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori.
Sadržaj hotela:
Hotel gostima na raspolaganje nudi: restoran, kafe, terasa, bar, Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine, sa hidro vazdušnom masažom, gejzirima, vodopadima i specijalnim whirlpool-om sa temperaturom vode od 39°C, dečijim bazenom, sauna centar sa četiri saune (dve finske, turska i infrared).
Sadržaj sobe: Sobe hotela Ramada Resort su renovirane 2016. godine.
Tip sobe:
Standardne sobe imaju kablovsku TV, radio, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.
Superior sobe imaju pogled na ski stazu, kablovsku TV, radio, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.

POPUSTI:
deca do 3 godinenapomoćnomležaju – besplatno ● deca 3 – 7godinanapomoćnomležaju – 50% popusta ●deca 7 – 12godinanapomoćnomležaju – 30% popusta ● detenastandradnomležaju u pratnji 1 odrasleosobeostvarujepopust 30% ●trećaodraslaosobanapomoćnomležaju – 10% popusta.
NAPOMENA: PROMENA U REZERVACIJAMA KOJE SU POD USLOVIMA RANOG BUKINGA – 20€ PO OSOBI.
CENA UKLJUČUJE:
smeštaj u izabranomhotelunabaziizabraneusluge ● neograničenulaz u vodeni park AQUA LARIX, bazenesportskogcentra KOMPAS ●ulaz u CASINO.
CENA NE UKLJUČUJE:
turističkutaksu – odrasli 1,90€ dnevnopoosobi, deca 7 – 18 godina 0,95€ dnevnopoosobi- paćanje u agenciji● individualnetroškoveputnika ●međunarodnoputnoosiguranje.
DOPLATE (PLAĆANJE U AGENCIJI):
punpansion – odrasli – 14€ dnevnopoosobi, deca 6 – 12 godina 7€ dnevnopoosobi ●jednokrevetna soba – 20€ dnevno ● kućniljubimci (hoteliAlpina, Kompas 4* ,apartmaniVitranc) – 8€ dnevno ● obaveznadoplatazaNovogodišnjuvečeru : odrasli 75€, deca 4 – 14 godina 40€.
USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskojprotivvrednostipoprodajnomkursuzaefektivubanke Intesa, nadanuplate ●Prilikomrezervacijepotrebno je uplatiti minimum 40%, ostataknajkasnije do 15 dana pred put ● Cena je garantovanasamozauplatukompletnogiznosa. U suprotnomgarantovan je samoiznosakontacije a ostatak je podložanpromeni.
NAČIN PLAĆANJA:
gotovina, ●čekovimagrađana – na rate – 40% prilikomrezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisujunadatume 01./10./20. umesecu, a poslednja rata možebitinajkasnije do 30.03.2018.●uplatomnaračunagencije – kaofizičkoilipravno lice.
NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:
uplatom na devizni račun Agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

VAŽNE NAPOMENE:

●Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku ●Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost ● Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu● Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. ●Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. ●Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja;Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. ●Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom