Poluostrvo Sitonia predstavlja drugi prst i po kvalitetu plaža ne zaostaje za Kasandrom. Sitonia je pravo mesto za sve ljubitelje prirode, utočište od buke i gužve.

Neos Marmaras

neo marmaras

Nikiti - Sitonija

Nikiti - Sitonija

Sarti

Sarti

Metamorfozis

Metamorfozis

Toroni

Toroni

Kalamitsi

Kalamitsi

Vurvuru

Vurvuru

Sitonia 2023

Neverovatno grčko letovalište koje karakterišu luksuzni Sitonija apartmni sa izvanrednom uslugom i brojnim turističkim i kulturnim sadržajem.

Sitonia zapravo predstavlja drugi ,,prst’’ Halkidikija i nalazi se između poluostrva Atos i Kasandra.

Sitonia apartmani 2023 su idealni za putnike koji su u potrazi za mirnim odmorom na mestu koje je pre svega zadržalo svoju prirodnu lepotu i nije toliko komercijalno razvijeno.

Dobila je naziv po Sitonu, sinu boga Posejdona. Njenu istočnu obalu zapljuskuju vode Toroneos zaliva, dok zapadna obala izlazi na Singlitski zalivu.U prostranstvima možete uživati iz velikog broja restorana na otvorenom dok ispijate svoju popodnevnu kafu ili odgovarajuće tradicionalno grčko piće.

Sitonija nudi i druga, mnogobrojna zadovoljstva u najrazličitijim oblicima, a na vama je da izaberete ono koje je najbliže vašem temperamentu.

Pešačenjem do neobičnih istorijskih sela udahnićete, makar na trenutak, jednostavan način života grčkog lokalnog stanovništva i uživati u predivnim zalascima sunca, tradicionalnim kafanama, kamenim kućama i muzejima.