Letovanje 2019 leto 2019
grcka hoteli

Kasandra

grcka-letovanje-hoteli-halkidiki-kasandra-calypso-hanioti-8

Sitonija

village-mare-hotel-metamorfosi-sithonia-pool-1

Athos

athos

Paralia

paralia

Tasos

tasos

Grčka hoteli 2024

Veliki izbor hotela na jednom mestu, hoteli Grčka po najpovoljnijim cenama. Specijalnie popusti. Grčka hoteli 2019. – smeštaj za letovanje u Grčkoj za sezonu 2019! Najpovoljniji smeštaj u Grčkoj – veliki izbor hotela i apartmana. Pronadjite najjeftiniji polupansion Grčka – FIRST i LAST MINUTE ponude. Najjeftiniji hoteli u Grčkoj! Specijalna FIRST MINUTE ponuda pod nazivom Grčka hoteli odlikuje se pre svega povoljnim cenama za rane uplate i odličnim odnosom cena – kvalitet. U našoj first minute ponudi dostupni su hoteli različitih kategorizacija, prilagodljivi svim strukturama porodica.

Grčko poluostrvo Halkidiki, sa bujnom vegetacijom i ukupno 500 kilometara obale, nalazi se na severozapadnom priobalju Egejskog mora, u blizini Soluna. Halkidiki ima tri manja poluostrva, raspoređena kao tri ispružena prsta kojima još dublje zalazi u Egej. Jedno od tri poluostrva, ili prsta, zove se Kasandra po Kasandrosu, kralju Makedonije u drevno doba; drugi prst Sitonija nazvan je po Sitonu, sinu mitološkog boga mora Posejdona; treći se zove Atos po imenu jednog od Giganata koji su u mitološko vreme nastanjivali ovu oblast.

Olimpska regija je oblast gde možete odmarati 12 meseci godišnje. Nalazi se u južnom delu Centralne Makedonije i grad Katerini je prestonica ove oblasti. Srpskim turistima ova oblast je dobro poznata tokom poslednjih 30 godina i za to su delimično zaslužne prelepe plaže ove regije. Poznata letovališta su Korinos, Paralija, Olimpik Bič, Plaka Litohoro, Leptokarija, Platamonas i Nei Pori. Većina ovih letovališta je sa prekrasnom peščanom plažom.