[mpc_divider]

Solunska regija

kasandra-halkidiki

Halkidiki Kasnadra

Halkidiki kasandra

Halkidiki Sitonija

sitonija

Halkidiki Atos

atos

Olimpska regija

OlimpskaRegija

Grčka hoteli

grcka hoteli

Grčka apartmani 2019

Kolevka evropske civilizacije, Olimpijskih igara i antičke kulture neprekidno privlači veliku pažnju turista iz svih delova sveta. Antički spomenici stari preko 2.000 godina, prelepe peščane plaže, more tirkizne boje i tradicionalna grčka kuhinja čine sklad kojem je nemoguće odoleti.

 

Sa obalom, po razuđenosti drugom u Evropi, sa mnoštvom ostrva, poluostrva i zaliva, koju zapljuskuju tri mora – Jonsko, Egejsko i Sredozemno, i preko 2.000 ostrva, ova zemlja predstavlja pravi izbor za kombinaciju opuštenog odmora i zanimljivih izleta. Ostrva kao što su Rodos, Krit, Zakintos, Krf i Kos, pa Atina sa svojim muzejima, te Sveta Gora, samo su deo ponude ove turističke velesile.

Grčka leto 2019 nas odmah asocira na odmor, a za letovanje 2019 smo Vam pripremili brojne povoljne aranžmane sa kojima ćete dugo pamtiti ovo leto 2019.

Kao što Vas reč Grčka odmah navodi na letovanje i turizam, tako je i obrnuto, reči letovanje i turizam direktna su asocijacija na Grčku i njena prelepa, rajska ostrva i poluostrva.

Nije to bez razloga tako, Grčka i njene plaže su od našeg glavnog grada udaljene samo 750km što je jedan od razloga za ogromnu popularnost ove destinacije među našim građanima.

Kao što Vas reč Grčka odmah navodi na letovanje i turizam, tako je i obrnuto, reči letovanje i turizam direktna su asocijacija na Grčku i njena prelepa, rajska ostrva i poluostrva. Nije to bez razloga tako, Grčka i njene plaže su od našeg glavnog grada udaljene samo 750km što je jedan od razloga za ogromnu popularnost ove destinacije među našim građanima.

Iskoristite first minute ponude i uštedite do 20% popusta

za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas putem live chat na sajtu ili pozovite na neke od brojeva telefona +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25

Iz naše ponude izdvajamo apartmane  Stavros 2019 , Nea Vrasna 2019