9. августа 2018. Beč 2019 0 Comment

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih
evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.

Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom.

Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere,dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.

Demel, nekadašnja poslastičarnica carske porodice, važi za jednu od najpoznatijih i najboljih poslastičarnica na svetu. Sacher torta je neizbežna stavka priizboru brojnih poslastica. Angenehm!

  1. DAN: BEOGRAD – BEČ

Polazak iz Beograda oko 22h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karadjordjeve ulice (tačno vreme biće poznato 2 dana pre putovanja). Iz Novog Sada oko 23h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  1. DAN: BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom  i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. DAN: BEČ – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta kraljevskom dvorcu Schönbrunn sa prekrasnim parkom. Nakon toga fakultativni izlet za Bratislavu ili slobodno vreme. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak za Beč. Planiran polazak za Beograd oko 20h. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

  1. DAN: BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA ARANŽMANA SPECIJALNA CENA
14.09 – 17.09.2018. BOCK 3* 79 evra 59 evra do 31.07.
12.10 – 15.10.2018. BOCK 3* 79 evra 59 evra do 31.08.
10.11 – 13.11.2018. PYRAMIDE 4* 79 evra 59 evra do 30.09.

doplata za 1/1 sobu 30 EVRA (jednokrevetna soba na upit)

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine – doplata  za transfer 20 evra / minimum 4 putnika

Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 din / minimum 4 putnika

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) popust 10 evra u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje popust 40%

Cena aranžmana se umanjuje za 20 evra ukoliko se koristi sopstveni prevoz

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji  / mesta se određuju  prema prijavi
• 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* (švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama  po  lokalnoj kategorizaciji
• panoramsko razgledanje Beča u pratnji  vodiča
• turistički vodič / pratilac grupe
• troškove vođstva i organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• putno zdravstveno osiguranje (do 17 god – 270 din, od 18 do 70 god – 390 din, od 71 do 83 god – 810 din)
• 
stanična usluga 50,00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji
• individualne troškove – nepomenute usluge
Fakultativne izlete: minimum 25 pax za realizaciju izleta
• dvorac  Schönbrunn  Grand  tura 25 evra / 15 evra deca
• izlet do Bratislave 15 evra / 10 evra deca

Način plaćanja:
– dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,
– 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2  rate čekovima,  realizacija čekova  10. Ili 20. u mesecu

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

Hotel BOCK 3* Nalazi se u širem centru  Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini  tržnog centra SCS. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom….. https://www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html

Hotel PYRAMIDE 4*   iz lanca AUSTRIA TREND. Nalazi se  u 14km od centra grada, na liniji gradskog prevoza, preko puta velikog trznog centra SCS. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2+1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom….. https://www.austria-trend.at/en

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

ILI AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu Agencija n snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

Putnici su u obavezi da dostave broj pasoša i datum rodjenja zbog hoteskih propisa i putnih lista.
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman rađen na bazi minimuma 45 osoba.