3. septembra 2018. Izleti Srbija 2019 0 Comment

Pođite sa nama na dvodnevni izlet i doživite sve čari Zapadne Srbije, Nacionalnog parka Tara i obale Drine. Popnite se na Banjsku Stenu i uživajte u predivnom pogledu, provozajte se kanjonom Drine od čarobnog Perućca do čuvenog Andrićevog Višegra

Poseta etno selu Sunčana reka (pauza)
Poseta Banjskoj steni
Opciona vožnja brodićem od Perućca do Višegrada
Poseta Andrićgradu i Višegradu

Pođite sa nama na dvodnevni izlet i doživite sve čari Zapadne Srbije, Nacionalnog parka Tara i obale Drine. Popnite se na Banjsku Stenu i uživajte u predivnom pogledu, provozajte se kanjonom Drine od čarobnog Perućca do čuvenog Andrićevog Višegra

Sub 15.06.2019 Sub 13.07.2019Sub 10.08.2019 Sub 07.09.2019

Poseta etno selu Sunčana reka (pauza)
Poseta Banjskoj steni
Opciona vožnja brodićem od Perućca do Višegrada
Poseta Andrićgradu i Višegradu

1.DAN
Polazak iz Novog Sada u 07h na parkingu kod Hotela Sajam, a polazak iz Beograd u 08:30h. Putovanje preko Rume do Banje Koviljače. Pauza za kafu u Etno selu „Sunčana reka“ , koja se prostire na obali najlepše srpske reke Drine, ispod istorijske planine Gučevo. Nastavak putovanja duž obale Drine do Nacionalnog parka Tare, gde ćemo se popeti na vidikovac Banjska stena, sa kojeg se pruža predivan pogled na veštačko jezero Perućac, kanjon reke Drine i područje Osvata u BiH. Dolazak u hotel ili vilu Drina u Bajinoj Bašti. Smeštaj i večera. Noćenje.
2.DAN
Nakon doručka sledi odlazak do turističkog naselja Perućac, na desnoj obali Drine, gde ćemo imati prilike da vidimo hidrocentralu od koje počinje Drinsko jezero, dugačko 54 km i čiji se veličanstveni kanjoj prostire do Višegrada. Sledi vožnja brodićem upravo do ovog divnog gradića. Kanjon Drine je jedan od najdubljih kanjona u svetu (na pojedinim mestima i do 1000 m). Već posle pola sata plovidbe ulazite u predeo koji krasi zelena boja vode i šumom obrasle litice koje spajaju vodu sa nebom. Po dolasku u Višegrad, sledi šetnja Andrićgradom i pauza za ručak u restoranu sa kojeg se pruža divan pogled na čuveni most preko Drine, koji je Mehmed-paša Sokolović podigao 1571.godine. Povratak brodićem u Perućac. Autobusom nastavljamo putovanje. Povratak u Beograd i Novi Sad u kasnim večernjim časovima.
Datumi polazaka:

Napomene za prevoz
Odrasli državljani Republike Srbije mogu ploviti Drinom sa važećom ličnom kartom ili pasošem, a deca moraju posedovati pasoš i saglasnost roditelja ukoliko ne plove sa oba roditelja. Doplata za polazak iz
Novog Sada: 850 RSD

Napomena za smeštaj
Smeštaj u Vili Drina ili Hotelu Drina u Bajinoj Bašti u standardnim dvokrevenim soba. DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 1800 RSD

Napomene za benefite
Zbog uslova plovidbe predviđeno vreme dolazaka može varirati do 30 minuta. Ovaj program se realizuje za minimum 25 do maksimum 30 osoba.

Manji broj putnika omogućava bržu pokretljivost grupe i veću posvećenost ka klijentima koji su tako u fokusu pažnje našeg vodiča. Poklonjeno poverenje uzvraćamo većom pažnjom i brigom za Vašu udobnost i Vaša interesovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA.


Uslovi za plaćanje
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% avansa od ukupnog iznosa, dok je ostatak moguće uplatiti najkasnije 3 dana pred početak putovanja.

Napomena
Doplata za polazak iz Novog Sada 850 din.

Polazak u 8:00 h sa parkinga kod hotela Sajam. Promotivna cena važi isključivo za uplate do 10 dana pre polaska na putovanje.

Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.

U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA. Putovanje se može platiti u više rata. Do polaska je potrebno isplatiti 50% a ostatak na čekove u ratama po dogovoru.

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI 9450 rsd

Uključeno u cenu


Prevoz turističkim autobusom visoke klase prema programu i itinereru

Licencirani turistički vodič

Smeštaj u standardnim dvokrevetnim soba u Vili Drina ili Hotelu Drina u Bajinoj Bašti na bazi noćenja sa doručkom

Krstarenje od Perućca do Višegrada

Ekološka taksa za Nacionalni park Tara

Troškovi organizacije izleta

Nije uključeno u cenu


Večera u hotelu – 700 po osobi – doplata za polupansion, uplaćuje se prilikom prijave u agenciji

Ručak drugi dan u restoranu u Višegradu – oko 900 RSD po osobi

Piće tokom obroka

Individualni troškovi

Pogledajte naše ostale programe Izleta u ponudi