Terme Krka

Terme Krka

 

Dolenjske Toplice nalaze se u jugoistočnom delu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne regije i već vekovima su priznato lečilište. Današnjom savremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj gostima različitih generacija iz cele Evrope.

Dolenjske toplice3

 

 

 

 

Hotel Balnea 4*

HotelBalnea 02

 Hotel visoke kategorije sa vrhunski opremljenim sobama i suitima i panoramskim hodnikom do wellness centra Balnea.Wellness centar Balnea koji se nalazi na rubu prekrasnog lečilišnog parka sa stogodišnjim stablima kraljevstvo je osvežavajućih kupki, masaža, sauna i vodene relaksacije. Individualno planiranim i prilagođenim programima i uslugama za sve generacije svrstava se u prepoznatljive centre dobrog osećanja. Bogatu ponudu Balnee nadograđuje centar za negu lica i tela sa jedinstvenim programima za kvalitetniji život.

U sklopu centra za relaksaciju, u kojem se spretno prepliću tradicija i najsavremenije usluge, deluje i ambulanta za estetske zahvate. Izvodimo minimalno invazivne metode podmlađivanja koje brzo i efikasno doprinose svežem i mladalačkom izgledu.

Bazeni i saune (Wellness centar Balnea sa bazenima Laguna)
Možete plivati u unutrašnjim bazenima temperature vode 32 °C ili u spoljašnjim bazenima temperature 27 °C. Još boljem osećaju dodatno doprinose vodeni i vazdušni mehurići kao i druge vodene masaže i atrakcije u bazenima. Termalna voda žubori i u whirlpoolu. Svakog petka i subote očekuje vas noćno kupanje uz čašicu penušavog vina, sve do 23 sata.nfracrvena sauna – Poboljšava metabolizam, ubrzava protok krvi, jača kardiovaskularni sistem, pomaže kod lečenja uganuća, grčeva, ukočenih zglobova, smanjuje bolove, uklanja celulit, čisti i obnavlja kožu.

Finska sauna i sanarium

– U brvnari Koča posetite klasičnu finsku saunu. Isprobajte ritual naizmeničnog zagrevanja i laganog hlađenja tela u vazduhu sa 15% vlažnosti. Koča ima i nudističku terasu! Veća vlaga vazduha je u sanariumu, biosauni koja stimuliše osećaje različitim bojama.

Turska sauna – Za tursku parnu saunu karakteristična je skoro 100% vazdušna vlaga i niže temperature. Inhalacijom te fine pare čiste se disajni putevi, a topli i vlažni vazduh čisti i otvara kožne pore.

Japanska kupka za znojenje – Za smirenje preporučujemo japansku kupku za znojenje – tu se možete posebnim ritualom osloboditi telesne i duševne napetosti.

Biljna sauna – Oslobodite svoje disajne puteve parom obogaćenom ekstraktima mirisnog bilja – u ugodnoj klimi sa prirodnim aerosolima odlično će te se opustiti.

Prostrane klimatizovane sobe imaju WC, tuš ili masažnu kadu, TV – LCD s kablovskim programima i hotelskim informacijama, radio s budilnikom, fen za kosu, mašinu za sušenje veša, mini bar, telefon sa direktnom spoljnom linijom i sef. Većina soba ima balkon sa garniturom za sedenje. Sve sobe imaju pristup besplatnom internetu.
Suite i apartmani
U hotelu je više različitih suita sa odvojenim spavaćim i dnevnim prostorom. U većini suita u dnevnom prostoru je kamin a u spavaćem masažna kada.
Hotel u svom sastavu sadrži:
savremeno opremljeni seminarski prostori,
kafana s kaminom, klavirom i terasom na vodenom ogledalu,bežična internet veza (Wi-Fi).

View the embedded image gallery online at:
http://bay-travel.rs/wellness/227-terme-krka#sigProId290c78d40a

Hotel Kristal 4*
Renoviran  hotel sa stogodišnjom tradicijom. Gostima pruža uživanje u termalnim bazenima, wellness centru ili centru za medicinsku rehabilitaciju, a do svega se može doći kroz vezni hodnik uživajući u pogledu na mirnu okolinu.

View the embedded image gallery online at:
http://bay-travel.rs/wellness/227-terme-krka#sigProId12a2e40236

 Šmarješke Toplice nalaze se na nadmorskoj visini od 169 metara, okružene šumama i travnjacima, u jugozapadnom delu Slovenije, oko 80 kilometara od Ljubljane. Lepotu ovdašnje prirode i blagotvorne klime dopunjuju lekovita dejstva termalnih izvora koje vrhunska zdravstvena ekipa upotrebljava za lečenje bolesti srca i krvnih sudova. Prvi u Sloveniji smo razvili i savremeni medicowellness centar s jedinstvenim uslugama.

SmarjeskeToplice1

 

 

 

 

Hotel Vitarium 4*
hotel visoke kategorije sa idealnim pristupom do celokupne zdravstvene ponude, te ponude wellnessa i bazena. Očekuju vas udobne sobe, prostrane suite i luksuzni predsednički apartman – za najzahtevnije.
Medicowellness - Vitarium Spa&Clinique
Programe medicowellnessa za veći kvalitet života i sprečavanje sve češćih civilizacijskih bolesti kao što su kardiovaskularne bolesti, povišen holesterol, šećerna bolest, povećana telesna težina, stres i probavne tegobe, zajednički su osmislili lekari, prehrambeni, sportski i wellness stručnjaci

View the embedded image gallery online at:
http://bay-travel.rs/wellness/227-terme-krka#sigProIddda03d531d

Hotel Šmarjeta 4*
Hotel nudi udobne klimatizovane prostrane sobe. Sve imaju WC, tuš ili kadu, fen za kosu, satelitsku televiziju, mini bar, sef, telefon i priključak za besplatni internet. Jednokrevetne sobe imaju francuski ležaj širine 160 cm a dvokrevetne sobe imaju dva odvojena ležaja ili raskošni bračni krevet širine 180 cm.Hotel gostima na raspolaganje nudi neposrednu vezu sa bazenima i wellness centrom,
besplatan ulaz u bazene,
bogat društveni program,
bežična internet veza (Wi-Fi).

View the embedded image gallery online at:
http://bay-travel.rs/wellness/227-terme-krka#sigProId11d8c0cbdd

 

 

 

 

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo