Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

Prag Nova Godina

 PRAG - N O V A   G O D I N A -

Autobusom 7 dana – 4 noćenjaPrag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

PROGRAM PUTOVANJA

 

1. dan 29.12.2016.: BEOGRAD, NOVI SAD...

Polazak autobusom iz Beograda u 21.00h, iz Novog Sada sa parkinga kod „Lokomotive“ oko 22.00h. Vožnja preko Madjarske, Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

2.dan 30.12.2016.: ...BRATISLAVA – PRAG

Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom: Katedrala Sv. Martina, Hvezdoslavove najmesti, Narodno pozorište, Glavni gradski trg, Rolandova fontana, Gradska većnica… Slobodno vreme. Nastavak puta prema Pragu. Dolazak u Prag, glavni grad Republike Češke, u poslepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora fakultativno upoznavanje grada sa pratiocem grupe. Mogućnost fakultativnog odlaska u nacionalni češki restoran. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

3.dan 31.12.2016.: PRAG – HRADČANI – NOVA GODINA

Doručak. Nakon doručka, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: obilazak praškog dvorca – Hradčana, katedrale Sv. Vida, bazilike Sv. Djordja, Male Strane, prelazak preko Karlovog mosta do spomenika Karla IV-tog nakon čega se laganom šetnjom stiže do Staromjestskih namjesti i čuvenog Astronomskog sata – Orloja i Tinske crkve. Slobodno vreme ili fakultativno krstarenje brodom po Vltavi uz ručak i panoramsko razgledanje grada. Priprema za doček Nove Godine na jednom od glavnih trgova. SREĆNA NOVA GODINA. Provod do ranih jutarnjih časova. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4.dan 01.01.2017.: PRAG – KARLOVE VARI

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet do Karlovih Vari. Obilazak banje, njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonada (Termal Spring, Market Collonade...), grand hotel Pupp-a, crkva Sv Marije Magdalene, ruske pravoslavne crkve Sv. Petra i Pavla... Čuveni pisci, kompozitori, istorijaske ličnosti su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mozart, Petar Veliki...), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posećuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Povratak u Prag. Noćenje.

5.dan 02.01.2017.: PRAG – DRESDEN

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Drezdena, grada na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag. Slobodno posle podne za individualne aktivnosti. Noćenje.

6.dan: 03.01.2017.:PRAG – KARLŠTEJN

Doručak. Nakon doručka, napustanje hotela. Slobodno vreme u Pragu ili mogućnost fakultativnog odlaska do dvorca Karlštejn, koji se nalazi u neposredonoj blizini Praga. Obilazak srednjevekovnog gotskog zamka Karlštejn, koji je gradio kralj Karlo IV kao mesto za čuvanje kraljevskih relikvija i blaga. Slobodno vreme sve do povratka u Prag. U popodnevnim satima polazak za Srbiju. Vožnja kroz Češku, Slovacku, Madjarsku i Srbiju.

7. dan: 04.01.2017.:PRAG – NOVI SAD, BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad, Beograd u ranim jutarnjim satima.

 

TERMIN PUTOVANJA REDOVNA CENA SPECIJALNA PONUDA
29.12.2016.-4.1.2017. 185€ 175€

*BROJ MESTA PO SPECIJALNOJ PONUDI OGRANIČEN*

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autubusom (audio, video A/C) na datoj relaciji po programu
 • smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu Slavia***, , ili nekom drugom hotelu iste kategorije; smeštaj u dvo i trokrevetnim standardnim sobama (opremljene telefonom, TV-om, kupatilom),
 • razgledanje Bratislave u pratnji vodiča - pratioca
 • razgledanje Praga u pratnji stručnog lokalnog vodiča
 • usluga vodiča – pratioca tokom putovanja
 • troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

deca (od 6 mes -18.god.) - 448 rsd;

odrasli (od 18-70.god.) - 640rsd;

stariji (od 70 god.)- 1344 rsd;

 • fakultativni izleti:

  Večera u nacionalnom restoranu - 10€

  Krstarenje Vltavom uz buffet ručak – 20€

  Drezden - 30€

  Karlove Vary - 25€

Karlštejn- 20€

 • individualne troškove putnika


POPUSTI I DOPLATE

 • doplata za jednokrevetnu sobu – 70€
  • cena aranžmana za sopstveni prevoz iznosi – na upit

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate
 • ugovoreni–započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati
 • gotovinski: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja
 • čekovima: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak čekovima gradjana na 3 rate (rate dospevaju svakog 10. i 25. u mesecu). Čekovi se deponuju 7 dana pre početka putovanja.
  • cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Večera u nacionalnom restoranu – tradicionalna večera u jednom od čeških nacionlanih restorana.
 • Krstarenje Vltavom uz buffet ručak – pogledajte Prag iz drugačijeg ugla, sa reke. Tokom vožnje u trajanju od 2 sata možete uživati u češkoj nacionalnoj hrani uz pratnju vodiča – pratioca i njegovu interpretaciju (Rudolfinum, Karlov most, Hradčani, Narodno pozoriš
 • Drezden– glavni grad nemačke savezne države Saksonije, nalazi se u dolini reke Elbe, dvadesetak kilometara od granice sa Češkom. Drezden je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Kelna. Grad je čuven po svojim gradjevinama iz doba baroka: Opera Zemper (nazvana po arhitekti), palata Cvinger (u kojoj je 5 muzeja), protestantska Bogorodičina crkva (Frauenkirche), rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata, palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), deo nekadašnjih gradskih zidina, Avgustov most.
 • Karlove Vari – jedna od najpoznatijih svetskih i najveća Češka banja. Osnovao ju je Karlo IV jos u 14. Veku. Vremenom se razvijala da bi danas postala mesto prestiža gde se okupljaju najpoznatiji i najbogatiji ljudi na svetu. Tu se nalaze mnogobroji izvori koji se razlikuju kako po sastavu tako i po temperaturi.
 • Karlštejn– gotski zamak Karla IV koji je izgradjen da bi služio za čuvanje kraljevskog blaga. Ovo je najpoznatiji i najposećeniji zamak u Češkoj. U zamku se nalazi čuvena zbirka od 129 slika koja predstavlja jednu od najvećih zbirki slika medju češkim zamkovima. U zamku se takodje nalazi i najveća galerija portreta čeških vladara i replika krune Sv. Vaclava.
 • minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se ostvarilo izvodjenje fakultativnih izleta
 • u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera.

OPIS HOTELA:

ü  Hotel Slavia 3*- www.slaviahotel.com/; Hotel Slavia je smešten u mirnom delu Praga, udaljen svega 3 kilometra od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra SC Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Broj smeštajnih jedinica je 95-standarnih i 50 superior soba. Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo. Hotel ima 2 restorana u kojima se služi doručak na bazi švedskog stola.

NAPOMENE

 • Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programaOrganizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije organizatora putovanja.
 • ·Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Češke.
  • Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 25 putnika da bi se isti realizovali.
  • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
  • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
  • Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
  • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  • Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
  • Raspored sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa
   • ROK ZA PRIJAVU JE 7 DANA PRE POLASKA ILI DO POPUNE MESTA

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo