Metropole 2018

Azurna obala proleće 2018

 AZURNA OBALA 
PROLEĆE 2018
Nica-Sen Trope-Kan-Monte Karlo-Monako

 

1.dan BEOGRAD Polazak autobusa iz Beograda u 17.00 h. ( tačno mesto polaska biće poznato dva dana pred put ). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2.dan NICA
Dolazak u Nicu u popodnevnim satima (po mogućstvu odmah smeštaj u hotel) ili razgledanje “kraljice Azurne obale“, kako još s pravom nazivaju ovaj grad, prepoznatljiv po prelepim palatama, čuvenim hotelima i kazinima, dugačkoj plaži... Panoramski obilazak: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3.dan NICA – SEN TROPE – KAN-NICA
Doručak. Slobodno vreme u Nici. Fakultativno: celodnevno izelt za Sen Trope-prestižno letovalište na Azurnoj obali. Šetnja ulicama do gradskog zvonika, marine sa velikim brojem kafića i restorana, Prelepe peščane plaže i priroda samo su deo lepota koje pruža ovo mesto. Mogućnost vožnje brodom-pogled sa mora na rezidencijalnu zonu sa luksuznim vilama svetskog džet-seta... Nastavak puta za Kan. Panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Povratak u Nicu. Noćenje
4.dan NICA – MONTE KARLO (MONAKO) – EZE-NICA
Doručak. Fakultativni izlet za Monako i Ez. Po dolasku u Kneževinu Monako, koju je osnovao nekadašnji pirat Frančesko Grimaldi. Panoramsko razgledanje ove najmanje kneževine na svetu: Kneževa palata, Katedrala u kojoj je sahranjena princeza Grejs Keli, Okeanografski muzej... Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg kvarta Monaka, slobodno vreme za individualna razgledanja, a potom poseta fabrici parfema Galimard u Eze-u, gde se mogu kupiti neki od najboljih svetskih parfema po izuzetno povoljnim cenama. Povratak u Nicu. Noćenje.
5. dan NICA- BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.
6.dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

TERMINI

PUTOVANJA

CENA ARNŽMANA

PROMO CENA

27.april- 02.maj 2018.g.– 01. maj

219 € 

189 € 

Za uplate do 21.feb.

Doplata za 1/1 sobu 75 €. Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 30 €.

Polazak iz Užica, Čačka , Kragujevca , Jagodine - doplata za transfer 20 evra / minimum 4 putnika.
Polazak iz Novog Sada 10 evra, iz Zrenjanina 20€ / minimum 4 putnika /.

ARANŽMAN UKLJUČUJE
• prevoz turističkim autobusom (klima, audio, DVD...),
• smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi usluge 3 noćenja/doručak –buffet samoposluživanje
u hotel 3* u Nici
• razgledanja prema programu
• organizacija i stručno vođstvo puta, garanciju putovanja
ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
• obavezno zdravstveno osiguranje prema uslovima Uniqa osiguranja (potrebna fotokopija pasoša)
• Individualne troškove
• fakultativne izlete.
Cene fakultativnih izleta
• Sen Trope i Kan 20 € /deca 10 €, karta za brodić 15 € /deca 10 €, Monako i Eze 15 € /deca 10 €;
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije.Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u mesečnim ratama do 15.07.2018.g. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.
OPIS SMEŠTAJA
Appart’City Nice Acropolis 3* hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1,1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je francuski na bazi samousluživanja (hladan/ topli doručak).
OPIS DESTINACIJA
Nica je lučki grad, smešten na samoj obali Sredozemnog mora, između Kana i Monaka, u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Najveće je naselje na rivijeri.
Stari deo grada karakteriše se svim odlikama mediteranskih gradova(kamene kuće, uske I krivudave ulice..)
Zbog svog položaja, Nica je jedno od najtoplijih mesta na Azurnoj obali.
Razni festivali doprinose zanimljivom gradskom životu i vedrini.
U Nici su živeli i radili Pikaso, Matis, Hemingvej...
Kan se nalazi jugozapadno od Nice, na Azurnoj obali. Kan se prostire na površini od 19, 62 kvadratna kilometra, a u njemu živi oko 70 500 stanovnika.
Od srednjeg, pa do 19. veka je bio ribarsko selo.
U 19. veku francuski i strani bogataši kupuju svoje vikendice u njemu, tako od tada do danas on predstavlja mesto sastajanja bogatih.
U njegovom zalivu nalazi se jedna od najluksuznijih luka za jahte u Francuskoj.
Ovo je centar zimskog i letnjeg turizma, kongresa, i sajmova na Azurnoj obali.
NAPOMENE
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu

 

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo