Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

Italija i Slovenija -USKRS I 1.MAJ

                                                                                                                                  

ITALIJA & SLOVENIJA
 1.MAJPolazak autobusa iz Beograda u 23.00 h. sa parkinga preko puta T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina. Noćna vožnja preko Hrvatske prema Sloveniji, uz kraće pauze radi odmora po potrebi.
2.dan LJUBLJANA–BLED–LIDO DI JESOLO
Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima.Obilazak Ljubljane i njenih znamenitosti: Ljubljanski grad, Prešernov trg, Gradska kuća, Robbova fontana, Zmajev most… Slobodno vreme za kafu uz reku Ljubljanicu. Nastavak puta za Bled – obilazak Bleda, šetnjom u prirodi oko prelepog jezera. Individualno mogućnost iznajmljivanja sandoline ili poseta nekom od brojnih spa centara, poseta muzeju unutar srednjovekovne tvrdjave. Polazak za Italiju. U zavisnosti od raspoloživog vremena, svraćanje u Outlet shoping centar Palmanova. Nastavak puta. Dolazak u Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan LIDO DI JESOLO–VENECIJA–LIDO DI JESOLO
Doručak. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX-XVIII vek), Bazilike Sv. Marka sa mozaicima, Duždeve palate, Mosta uzdisaja, Mosta Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d'Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Lido i poseta tržnom centru. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan LIDO DI JESOLO–VERONA–PADOVA–LIDO DI JESOLO
Doručak. Fakultativno jednodnevni izlet za Veronu i Padovu. Verona - obilazak grada Romea i Julije: Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalidjeri, Romeova kuća i Julijin balkon. Nastavak putovanja ka Padovi, obilazak grada: Trg Prato del Vale, bazilika Sv.Antonia, Palata pravde, trg Erbe. Uveče povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.
5.dan LIDO DI JESOLO –TRST– IZOLA–PIRAN–BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Sloveniju. Usputni kraći obilazak Trsta. Nastavka puta za Sloveniju. Obilazak najiteresantnijih gradova Slovenačke rivijere - Izole i Pirana, sa starim gradskim jezgrima iz vremena srednjovekovne Istre, gde se prepliću uticaji Venecijanske Republike i Habzburške monarhije. Nakon toga usputna panorama Portoroža, turističke prestonice slovenačkog primorja i nastavak puta za Srbiju.
Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.
6.dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. ( U Čačak, Kraljevo i Novi Pazar prema satnici).

 

TERMINI PUTOVANJA CENA PROMO CENA

HOTEL

/ USLUGA

28.04. - 03.05.2017. PRVI MAJ 129 € 119 €

3 *

3 NOĆ/DORUČAK

 

Promo cena važi za ograničen broj mesta.
-Doplata za polaske iz Novog Pazara, Kraljeva, Čačka 20 € po osobi, iz Novog Sada 15 €.
-Doplata za 1/1 sobu 60 €
Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase ( visokopodni sa audio-dvd opremom i klimom )
- smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu na bazi 3 noćenja / doručak (doručak kontinentalni slatko- slani)
- obilazak Ljubljane, Bleda, Slovenačke rivijere - organizaciju i stručno vodjstvo puta
Cena aranžmana ne obuhvata fakulativne izlete i usluge:
- brodsku kartu i check point Punta Sabioni - Venecija - P.Sabioni....15 €
- celodnevni izlet Padova /Verona.... 20 €,
- ulaznice za muzeje i druge nepomenute usluge
- međunarodno zdravstveno osiguranje
Minimalan broj osoba za fakultativne izlete je 25. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u 3 mesečne rate nakon puta. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.
OPIS HOTELA:
Hotel u Lidu di Jesolo je sa 3* . Sve sobe su opremljene: sopstvenim kupatilom, centralnom klimom i grejanjem, SAT TV, telefonom (SOFIA, TROPICAL, MIAMI i sl.)
Obroci: doručak – kontinentalni (slatko – slani)
Naziv hotela biće poznat 10 dana pre puta.
OPIS DESTINACIJA
LJUBLJANA je glavni grad Slovenije. Nalazi se u centralnom delu Slovenije u tkz. ljubljanskoj kotlini, između Alpa i Jadranskog mora na reci Ljubljanici. Ljubljana je kulturni, naučni, ekonomski, politički i administrativni centar Slovenije. BLED sa svojim prirodnim lepotama i čistom prirodom predstavlja najposećeniji turistički centar u Sloveniji. Opština Bled se nalazi na severozapadu države. Zapadni deo je usred planinskog masiva Julijskih Alpa, dok se u istočnom delu nalazi Bledsko jezero sa prijezerskom ravnicom, gde se Sava Dolinka i Sava Bohinjka spajaju i stvaraju reku Savu.
LIDO DI JESOLO je primorski deo grada Jesolo sa mnoštvom hotela i vila i jedno je od najpoznatijih italijanskih letovališta. Nalazi se u severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizni Venecije
VENECIJA je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u V veku u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ – presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a.
PADOVA je najstariji Italijanski grad smešten između Venecije i Verone. Poznata je po velikom broju arhitektonskih bisera od kojih je najveći prelepa bazilika Svetog Antonija, u kojoj se i danas nalaze njegove relikvije i grob.
VERONA je grad emocija, čuvene Šekspirove tragedije „Romeo i Julija“. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjovekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela.
TRST je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Đulija.Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.
IZOLA je turističko odredište u Tršćanskom zalivu, poznato po dobro očuvanom starom gradskom jezgru gde je vidljiv uticaj Venecijanske Republike i Habzburške monarhije. Stari deo grada leži na malom ostrvu i niskom veštačkom prevlakom spojen je sa kopnom.
PIRAN je veoma poznato turističko odredište u Sloveniji, kako zbog položaja na Jadranu, tako i zbog očuvanog starog gradskog jezgra sa nizom trgova, crkava i palata.
NAPOMENE
Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti.

Uz ovaj program važe opsti uslovi putovanja organizatora putovanja agencije MONTESOL TRAVELLicenca OTP 19/2016

 

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo