Doček Nove Godine u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD
DOČEK NOVE GODINE 2018

andricgrad i drvengrad 1533 5

Trajanje ture: 3 dana

Cena: 18.100 RSD

Penzioneri: 17.600 RSD

Deca: 16.700 RSD

 Opis ture i aktivnosti
Subota 31.12. Polazak iz Novog Sada u 9h sa parkinga kod hotela Sajam, a iz Beograda u 10:30 h sa parkinga preko kod Arene ulaz sever (Novi Beograd). Vožnja Ibarskom magistralom. Prvu pauzu pravimo u manastu Nikolje, najvećem blagu Ovčarsko-kablarske klisure. Ovaj manastir nije samo najstarija i najposećenija svetinja u Srpskoj Svetoj Gori, već kažu i mesto čudotvornih isceljenja. Zatim ćemo napraviti pauzu za ručak u restoranu uz domaće specijalitete. Nakon ručka, nastavljamo putovanje ka Bosni i Hercegovini. Dolazak u Višegrad. Smeštaj u prenoćištu Andrićev konak, koji se nalazi u istoimenom novoizgrađenom kompleksu, slobodno vreme za kratak predah i priprema za novogodinju noć. Svečena večera uz muzički program do sitnih sati. Noćenje.
Nedelja 01.01. Nakon doručka i malo dužeg spavanja, u 11h polazak i obilazak starog mosta, čuvene “Ćuprije na Drini“ i spomenika Ivi Andriću, poseta Gradskoj galeriji slika, Spomen učionici Ive Andrića i dolazak do kuće gde je Ivo Andrić živeo. Potom ćemo obići kompleks Andrićgrada koji je napravljen po zamisli našeg filmskog režisera Emira Kusturice.
U 13h polazak za Višegradsku banju. Slobodno vreme za ručak. Mogućnost obilaska banje, crkve Sv.Jovana, kupanje u zatvorenom bazenu sa termalnom vodom ili u starom turskom kupatilu (2 sata slobodnog vremena).
Repriza dočeka nove godine u Andrićgradu uz muziku i svečanu večeru.
Ponedeljak 02.01. Doručak oko 8:30h. Nakon doručka odlazak do Mećavnika i razgledanje drvenog grada našeg čuvenog filmskog režisera Emira Kusturice. Odlazak do stanice Mokra gora na ručak a zatim sledi i ukrcavanje u voz kojim ćemo praviti „šargansku osmicu“ penjući se uz planinu Šargan. Za vreme vožnje imaćemo priliku sa nekog od pet vidikovaca uživamo u lepotama prirode ovoga kraja i napravimo fotografije za naše albume sećanja. Polazak prema Beogradu i Novom Sadu. U povratku ćemo napraviti kratak predah za kafu u kući srpsko norveškog prijateljstva kod Gornjeg Milanovca. Nastavak putovanja. Dolazak u kasnim večernjim satima.
*******Doček Nove 2018. u Andrićgradu – najlepše putovanje za doček nove godine 2018. *****
Mesto polaska
Beograd/Belgrade, Novi Sad
Uslovi besplatnog otkazivanja
maksimum 30 dana pred put
Jezici vodiča srpski
Prevoz
Prevoz turističkim autobusom od 25-30 sedišta
Aktivnosti
Dve nezaboravne večeri uz odličnu hranu (doček I repriza)
Poseta gradskoj galeriji slika u Višegradu
Poseta za spomen učionici Ive Andrića
Poseta Drvengradu – Mećavniku
Vožnja Šarganskom osmicom
Uključeno u cenu
Prevoz turističkim autobusom od 25-30 sedišta
Smeštaj u prenoćištu Andrićev konak sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi
Svečana novogodišnja večera u restoranu uz živu muziku
Svečana večera za reprizu Nove godine uz muzički program
Ručak 1 i 3. dan. (Piće nije uključeno u cenu)
Ulaznice za gradsku galeriju slika u Višegradu
Ulaznice za spomen učionicu Ive Andrića
Ulaznice u Drvengrad
Nije uključeno u cenu
Piće tokom obroka
Karta za vožnju Šarganskom osmicom 600 din
Individualne troškove
Doplatu za jednokrevetnu sobu 5000 din
Smeštaj
U samom srcu Višegrada, na gradskom trgu, na samoj obali reke Drine, svoje mesto pod suncem zauzeo je hotel „Andrićev konak“.
Hotel je okružen kulturnim i istorijskim znamenitostima: Most Mehmed-paše Sokolovića (Ćuprija na Drini), spomen obeležje piscu, kao i kuća u kojoj je Andrić proveo detinjstvo, te učionica u kojoj je slavni Nobelovac završio osnovnu školu.
Sve sobe su u potpunosti opremljene i poseduju klimu, telefonski priključak, bežični internet i satelitske i zemaljske TV kanale (kablovska TV).
Većina soba ima izuzetno lep pogled na reku Drinu i most Mehmed-paše Sokolovića.
Oblačenje
Potrebno je poneti svečanu odeću za doček I reprizu nove godine. Zbog mogućih snežnih padavina preporučujemo da poneste I prikladnu obuću za sneg. Ukoliko ćete iskoristiti I mogućnost kupanja u termalnim bazenima potrebno je da poneste I kupaći kostim.
Deca
Popust za decu važi u pratnji dve odrasle osobe. Cena za dete do 12 godina 16700 din.
Napomena
***Korišćenje bazena u hotelu ‘Vilina vlas’ je besplatno. Prilikom prijave za naš program putnici su dužni da se izjasne za korišćenje bazena i za vožnju Šarganskom osmicom.
***U slučaju vremenskih nepogoda i otkazivanja vožnje Šarganskom osmicom vodimo vas u manastir Dobrun.
Plaćanje
Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Redovna cena programa je 19900 din. Promotivna cena 18.100 din /važi za rezervacije i uplate do 10.12.2017.
Ovaj program se realizuje za minimum 25 a maksimum 30 osoba.
Manji broj putnika omogućava bržu pokretljivost grupe i veću posvećenost ka klijentima koji su tako u fokusu pažnje našeg vodiča. Poklonjeno poverenje uzvraćamo većom pažnjom i brigom za Vašu udobnost i Vaša interesovanja.
Za građane Srbije za prelazak preko granice potrebno je poneti važeću ličnu kartu ili pasoš.
Promotivna cena važi isključivo za uplate do 15 dana pre polaska na putovanje. Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA.
Putovanje se može platiti u više rata. Do polaska je potrebno isplatiti 50% a ostatak na čekove u ratama po dogovoru.

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo