Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

Leptokaria Apart-hotel Filoxenia Beach

Leptokaria Apart hotel Filoxenia Beach

Hotel Filoxenia Beach se nalazi na 70 m od plaže. U prizemlju hotela se nalazi recepcija, restoran i kafe bar. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Svi studiji imaju odrđen broj ležaja, potpuno opremljenu čajnu kuhinju, SAT TV,TWC, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu i terasu sa setom za sedenje. Apartmani imaju dve prostorije ( u jednoj prostoriji se nalazi potpuno opremljena čajna kuhinja sa odgovarajućem ležaja, a u drugoj prostoriji se nalazi odgovarajući broj ležaja), SAT TV, klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu, TWC i terasu sa setom za sedenje.U hotelu se svakodnevno čiste soba i menjaju peškiri, a posteljina se menja na 3 dana. Usluga je na bazi najma studja/ apartmana.Legenda: 1/2 Std– dvokrevetni studio; 1/3 Std – trokrevetni studio; 1/4 Std– četvorokrevetni studio; 1/4 App– četvorokrevetni apartman; 1/5 App– petokrevetni apartman; 1/6 App-šestokrevetni apartman.

POPUSTI i DOPLATE:
*Dete do dve godine u pratnji dve punoplatežne osobe GRATIS / koristi zajednički ležaj i nema sedište u autobusu/
* Jedno dete od 2 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju plaća 45 eur /ima svoje sedišta u autobusu/
* Jedno dete od 0 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju popoust 30%
* Dvoje dece do 10 godina na zajedničkom ležaju ostvaruju popoust 50%
* Doplata za 1/1 std (ukoliko putnik putuje sam) je 80 % od osnovne cene po osobi u 1/2 std
* Rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 20 eur
* Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi.
* Sopstveni prevoz – umanjenje 30 eur u odnosu na cenu iz tabele
FIRST MINUTE !!! -10% POPUSTA – Uplate u celosti prilikom rezervacije do 01.03.2017.
PROGRAM PUTOVANJA:
1. Dan Beograd (blok 42 Novi Beograd) - sastanak putnika minimum pola sata pre predviđenog polaska. Polazak autobusa u 19 h ( Molimo putnike da kontaktiraju agenciju dva dana pre polaska na put , radi potvrde tačnog vremena polaska). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. – 11. Dan - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi noćenja.
12. Dan- napuštanje objekta, polazak u 18:00 časova po lokalnom vremenu (na dan polaska će biti potvrđeno tačno vreme povratka) Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. Dan Beograd - dolazak na polazno odredište u jutarnjim časovima.
Aranžman je rađen na bazi 40 putnika, u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
ARANŽMAN OBUHVATA: *smeštaj na bazi najma u izabranoj vili/hotelu na bazi 10 noćenja/11 dana; *prevoz, *turistički vodič – pratilac; *organizaciju puta.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
*međunarodno putno osiguranje
* individualne troškove
USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Eur plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate, Rezervacija je konačna uplatom akontacije.Minimalna uplata, bez obzira na način plaćanja je 40% od ukupne cene aranžmana
1. UPLATA U CELOSTI - Akontacija 40% prilikom prijave ( keš, ili profakturom koja mora biti plaćena u roku od 48 h ), a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika usluga, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pre početka letovanja.
2. UPLATA NA RATE Čekovima građana– Akontacija 40% prilikom prijave. Preostali iznos deli se na jednake mesečne rate, bez kamate počev od meseca koji sledi onom u kome je uplaćena akontacija, tako da poslednja rata ne može dospevati posle 01.11.2017. godine.
NAPOMENA: U objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14.00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima ( izuzev ako u opisu vile stoji da poseduje peskire), niti higijenskim sredstvima. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner.

VAŽNO!!! Za putnike koji putuju sopstvenim prevozom - po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer.
Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja. * Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
*Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
*Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan obavestiti putnika najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.Organizator putovanja zadrţava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

NAPOMENA: ZBOG FIZIČKE NEMOGUĆNOSTI PRILAZA VILAMA, AUTOBUSI SE ZAUSTAVLJAJU NA VELIKIM PARKINZIMA (oko 50-100m do Vila) PUTNICI SAMI NOSE PRTLJAG U DOLASKU I ODLASKU OD AUTOBUSA DO VILA .
Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa, bilo od strane subagenata, kao i od strane radnika u samoj agenciji, organizator ne snosi odgovornost.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na korekciju cena.

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo